Installasjon og service

Landsdekkende gjerdeservice

Fra våre norske Poda senter tilbyr vi landsdekkende og profesjonell gjerdeservice fra A til Å. Vi rår over spesialiserte maskiner og velutdannede medarbeidere som kan løse enhver gjerdeoppgave.

Profesjonell rådgiving

Hvis du ønsker rådgiving i forbindelse med en forestående gjerdeoppgave, så kontakt ditt lokale Poda-senter. Poda tilbyr profesjonell rådgiving, veiledning og hjelp til prosjektering av gjerdeløsninger; og gjerne på stedet så vi kan få sett det med egne øyne.

Tilbud på gjerde

Hvis du ønsker et tilbud på gjerde, så kontakt ditt lokale Poda-senter. Send oss gjerne en skisse med en kort beskrivelse av oppgaven du vil ha løst. Skissen bør angi avstander, hjørner og sider, mens beskrivelsen som minimum bør omfatte formål og ønsket gjerdetype, f.eks. nettgjerde til sauer, trådgjerde til krøtter eller lektegjerde til hester.

Som regel beregner vi tilbudet gratis, liksom vi også gjerne besøker deg for å se nærmere på oppgaven.

Montering av gjerder

Hvis du ønsker profesjonell montering av gjerdet ditt, så kontakt ditt lokale Poda-senter – vi har mer enn 40 års erfaring med gjerder, og det kommer selvfølgelig deg til gode. Poda har montert gjerder siden 1975, og sentrene våre har i gjennomsnitt mer enn 10 års bransjeerfaring. Vi gjennomfører utdanning for montørene våre hvert eneste år, og alle sentrene våre rår over en spesialisert maskinpark.

Derfor kan vi til enhver tid tilby effektiv og profesjonell montering av gjerder.

Vedlikehold av og service på gjerder

Dyr, vær, bruk og ubudne gjester sliter på gjerdet ditt, noe som kan medføre at gjerdet ditt til slutt ikke løser oppgaven – typisk å holde dyr inne og ubudne gjester ute. Dessuten kan især strømgjerders effektivitet variere med skiftende vanninnhold i jorden og vegetasjon som vokser over trådene (medfører tap av spenning). Det er i utgangspunktet eierens ansvar at gjerdet er funksjonsdyktig, og Poda tilbyr derfor alarmsystemer, tilsyn, service og vedlikehold som gjør det lettere og tryggere for deg å ha dyr inngjerdet.

Kontakt ditt lokale Poda-senter for nærmere informasjon om våre tjenester.

Gjør-det-selv

Ønsker du å montere gjerdet ditt selv, så hjelper vi gjerne med gode råd om alt fra materialevalg til hensiktsmessig montering. Vi tilbyr naturligvis også levering av gjerdematerialer til døren. Montering av gjerdestolpene er vanligvis den mest krevende delen av oppgaven, noe som ofte undervurderes. Derfor tilbyr Poda boring av hull og nedbanking av stolper med våre terrenggående og profesjonelle maskiner. Denne fremgangsmåten kan spare deg for masse tid og anstrengelser og dermed gjøre det lettere for deg å bli ferdig med gjerdet i tide.

Finn ditt lokale Poda-senter her

Få inspirasjon til gjerdet ditt 

Last ned katalogen vår, full av inspirasjon til ditt nye gjerde. 

Har du et spørsmål?  

La oss begynne med å finne ditt lokale Poda-senter. Der sitter de klare med svar og ekspertråd. 

Finn Poda-senteret ditt 

Ditt lokale Poda-senter står klar med svar og ekspertrådgivning 

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet