Få inspirasjon og hjelp til gjerdet ditt

Rovdyravvisende gjerder

FAQ om rovdyravvisende gjerder

Her har vi samlet de 10 vanligste spørsmålene om rovdyravvisende gjerder. Les FAQ og få svar på dine spørsmål✔

03.07.2024

Viltgjerder

Slik gjerder du ute viltet

Beskytt planter og avlinger og unngå skader forårsaket av vilt. Lær hvordan du kan gjerde ville dyr ute av skogen, åkeren eller grønnsakshagen din.

03.07.2024

Rovdyravvisende gjerder

Beskytt dyrene dine mot rovdyr

Les artikkelen om rovdyravvisende gjerder og få tips og informasjon om hvordan du kan beskytte dyrene dine mot ulv, bjørn, gaupe og jerv ✔

28.06.2024

Elektriske gjerder

Sjekk det elektriske gjerdet ditt

Spenningsgiveren er "motoren" i et elektrisk gjerde. Når du kontrollerer det elektriske gjerdet ditt, bør du derfor først måle om den fungerer som den skal.

08.12.2023

Hestegjerder

Elektriske gjerder for hester

I denne artikkelen fokuserer vi på de ulike typene elektriske gjerder som er tilgjengelige for hester. Elektriske gjerder er også kjent som sjokkgjerde/strømgjerde og er et gjerde som består av strømførende tråder. Det finnes mange forskjellige typer og kvaliteter på markedet, og her er en guide som hjelper deg med å velge den tråden som passer best til dine behov.

24.11.2023

Hestegjerder

Om lektegjerder til hester

Det er noe helt spesielt med et ekte lektegjerde. Et lektegjerde er en vakker og solid gjerdeløsning som tar seg godt ut på enhver landeiendom - og er hjørnesteinen i permanente innhegninger og ridebaner som holder i mange år.

24.11.2023

Hestegjerder

FAQ om hestegjerder

Her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene om hestegjerder, slik at du kan velge riktig gjerdeløsning for deg og hestene dine.

23.11.2023

Hestegjerder

Hvilket gjerde til hestene dine?

Det kan være vanskelig å velge riktig gjerde til hestene dine. Det finnes mange produkter på markedet, og derfor har vi laget denne artikkelen for å hjelpe deg med å velge riktig type gjerde.

11.10.2023

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet