Støygjerde

For et rolig og behagelig miljø

Skap fred og ro med et støygjerde fra Poda

Våre støygjerde er designet for å forbedre livskvaliteten ved å redusere støyforurensning. Et støygjerde fungerer først og fremst ved å absorbere lyd som forårsaker støyplager. Både eiendommer og hele nabolag kan nyte fredelige hager og et godt bomiljø ved å skjerme seg mot sjenerende støy.

Støykildene kan være mange: Veistøy fra motorveier, ringveier og motorveier, samt trafikkstøy fra jernbanen. Støy fra industriområder, fabrikker og varmepumper. Støyplager fra barnehager, skoler, lekeplasser og idrettsanlegg.

La oss bygge ditt støygjerde

Støygjerde, akustisk gjerde eller støyskjerm: Kallenavnene er mange. Våre støygjerde består av moduler med en kjerne av lydabsorberende materiale som vi monterer på stolper. Den modulære konstruksjonen og de ulike overflatebehandlingene gjør at vi kan skape en gjerdeløsning som passer dine funksjonelle og estetiske behov.

Når du velger en støygjerdeløsning fra Poda, velger du mer enn "bare" et kvalitetsgjerde. Som din gjerdespesialist tar vi gjerne hånd om hele gjerdeprosjektet: fra design og planlegging til levering av materialer og komplett montering av gjerdet. Våre erfarne gjerdemontører sørger for at gjerdet ditt bygges profesjonelt, effektivt og korrekt - en forutsetning for et holdbart og problemfritt gjerde.

Ditt lokale Poda-senter gir deg gjerne råd om mulighetene med støygjerde.

Få inspirasjon til gjerdet ditt 

Last ned katalogen vår, full av inspirasjon til ditt nye gjerde. 

Har du et spørsmål?  

La oss begynne med å finne ditt lokale Poda-senter. Der sitter de klare med svar og ekspertråd. 

Finn Poda-senteret ditt 

Ditt lokale Poda-senter står klar med svar og ekspertrådgivning 

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet