Sikringsgjerde

 

Poda er din lokale partner når det gjelder løsninger innenfor sikringsgjerder:

 • Nyanlegg
 • Gjerder til byggeplasser
 • Reparasjon og vedlikeholdelse
 • Serviceavtaler

 

I Poda Gjerder trekker vi på over 45 års erfaring med alle typer gjerder, og vi løser gjerne dine oppgaver med sikringsgjerder – store som små. Vi sørger for alt så du bare trenger én kontakt, uansett om det gjelder nøkkelferdige prosjekter, rådgivning, materialer, montasje eller service. Med en Poda serviceavtale kan du dessuten få ettersett inngjerdingen din med regelmessige mellomrom, og du er sikret rask assistanse i tilfelle av uhell og skader.
 

 


 

Vårt utvalg av sikringsgjerder

 

Kraftige og eksklusive panelgjerder

 

Tradisjonelle og unike sikringsgjerder til alle formål – med og uten strømsikring:

 • Tradisjonelle flettverksgjerder montert på stålstolper
 • Kraftig og elegant panelgjerde
 • Sterkt Poda Multinet® – f.eks. montert på trestolper for et naturlig utseende

 

Flettverksgjerde er en vanlig gjerdetype med gjerdetråder som er flettet i et sikk-sakk-mønster. Flettverket monteres på stålstolper med kraftige bæretråder. Som med alle typer sikringsgjerder kan vi supplere det ferdige gjerdet med piggtråd, strømførende tråder og/eller alarm.  

 

Panelgjerder er konstruert av stabile gjerdepaneler. Hvert panel er utført i kraftige, helsveisede stålstenger som gir dette sikringsgjerdet et eksklusivt utseende. Panelgjerder kan leveres lakkert i farger etter ønske. En virkelig flott løsning der det kreves noe ekstra.    

 

Poda Multinet® er for deg som ønsker et sikringsgjerde med et mer naturlig, «vennlig» uttrykk – f.eks. montert på Podas holdbare trestolper. De kraftige vannrette og loddrette trådene er utført i high tensile stål, og alle trådsamlingene er forsynt med en kraftig kryssknute. Maskestørrelsen på kun 50 x 100 mm gjør dessuten at det er svært vanskelig å klatre i dette unike nettgjerdet.

 

Kontakt ditt lokale Poda-senter, og få kompetent rådgivning om den rette løsningen med sikringsgjerde til akkurat din bedrift.
Finn ditt lokale Poda-senter her >>
 

Flettverksgjerde montert på stålstolper – med og uten strømsikring

 

Poda Multinet montert på Poda Økostolper

 

 


 

Porter og grinder fra Poda

 

Skyveport i stål eller aluminium gir en sikker og plassbesparende portløsning til bedriften din 

 

Vi leverer og monterer alle former for grinder og porter – både med og uten automatikk:

 • Plassbesparende skyveporter
 • Solide sving- og foldeporter
 • Lettvektsgrinder med nett

 

En skyveport er den ypperste løsningen til sikringsgjerdet ditt. Plassen utnyttes optimalt fordi skyveporten ikke opptar plass når den åpnes og lukkes. Porten kan styres med flere forskjellige automatikkløsninger: tidsur, tastatur, mobil(e) fjernbetjening(er) eller via mobiltelefon. Med en «detektorsløyfe» nedgravd i plassen foran porten kan vi dessuten sørge for at den åpner og lukker helt automatisk når man kjører frem til porten. Skyveporter fås både i stål og aluminium og kan leveres i størrelse og farge etter ønske.

 

Sving- og foldeporter til sikringsgjerder er kraftige grindtyper som ikke går på kompromiss med sikkerheten. En svingport monteres med hengsler og stabler, og kan både monteres som dobbeltgrind (port) og som enkeltgrind – f.eks. som en smal ganggrind. Også disse grindene kan kombineres med automatikk og kan utføres etter ønske.

Lettvektsgrinder med nett er en økonomisk løsning til sikringsgjerder. Disse standardgrindene er helsveisede og varmgalvaniserte, og nettet er utført i kraftige stålstenger med små masker på 75 mm. En stabil og velfungerende løsning til mange formål.

 

Kontakt ditt lokale Poda-senter, og få kompetent rådgivning omkring porter og grinder som passer best til industrigjerdet ditt.
Finn ditt lokale Poda-senter her >>

Lettvektsgrinder med nett er en økonomisk og fleksibel løsning

 

Svingport i stål, her montert med piggtråd, gir deg og bedriften din økt sikkerhet døgnet rundt
 

 


 

Få bedre byggeplassgjerder med Poda

 

Beskytt byggeplassen din mot ubudne gjester og hærverk med fastmonterte gjerder. For eksempel dette stålgjerdet med piggtråd på solide trestolper  

 

Poda Gjerder er din partner når maskiner, materialer og utstyr skal sikres mot tyveri og hærverk på byggeplassen. La oss stå for inngjerdingene – så er det én ting mindre å bekymre seg om.

 

Våre gjerder og lettvektsgrinder sørger for at arbeidsplassen er både sikker og velfungerende. Hvis uhellet er ute eller inngjerdingen skal endres eller suppleres underveis, står ditt lokale Poda-senter også til rådighet underveis i byggeprosessen.

 

Hos Poda Gjerder setter vi opp regulære gjerder og grinder omkring bygge- og renoveringsprosjektene dine; et virkelig godt alternativ til leide gjerdeelementer:

 • Lett: Poda Gjerder står for all oppsetting, service og nedtaking
 • Sikkert: Stabile, fastmonterte gjerder og grinder
 • Økonomisk: Et bra alternativ til leide gjerder
 • Raskt: Monteres med spesialmaskinene våre
 • Fleksibelt: Vi konstruerer gjerdene etter dine ønsker og behov

 

 

Kontakt ditt lokale Poda-senter, og få kompetent rådgivning omkring gjerdeløsninger til byggeplassen din.
Finn ditt lokale Poda-senter her >>
 

Regulære, fastmonterte stålgrinder som kan låses, gir en enklere, sikrere og mer produktiv arbeidsdag på byggeplassen 

 

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023