Det orginale Poda gjerdet

Da det første Poda gjerdet ble satt opp på 70 tallet var saue avlere noen av de aller første kundene. Det nye el-gjerdet Poda lanserte stammet fra New Zealand, der det ble spesielt mye brukt på nettopp sau.

Poda gjerdet ble fort meget populært i Danmark og fikk stor utbredelse som gjerde til sau og ku.    Gjerdet var godt utprøvd på de gigantiske sauefarmene på New Zealand. Der var det helt nødvendig at gjerdene var enkle, billige, vedlikeholdsfrie og så holdbare som overhodet mulig.

Gjerdetypen ble siden kjent som et ”Poda gjerde”, og er idag standarden innenfor el-gjerde i landbruket.

Profesjonel gjerdemontering

Poda ble fort kjent for å levere nøkkelferdige gjerdeløsninger. Det viste seg mest kostnadseffektivt og la Poda benke stolpene ned å montere gjerdet med spesialmaskiner.    Gjerder ble sett på som en investering. Gjerdematerialene ble laget for å holde, og monteringen skulle være profesjonell og iorden fra starten av.

Sånn var det dengang, for mere en tre tiår siden, og sånn er det også idag. Det har nemlig vist seg som en riktig god ide. Uansett om det er snakk om el- eller nettgjerde får du en gjerdeløsning med minimalt av vedlikehold og en levetid i særklasse.

Se våre anbefalinger for inngjerding av sau og geit

Få inspirasjon til gjerdet ditt 

Last ned katalogen vår, full av inspirasjon til ditt nye gjerde. 

Har du et spørsmål?  

La oss begynne med å finne ditt lokale Poda-senter. Der sitter de klare med svar og ekspertråd. 

Finn en Poda-partner 

Din lokale Poda-partner står klar med svar og ekspertrådgivning 

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet