Komplette løsninger

Hos Poda kan du få montert et utendørs drikkevannssystem som passer til akkurat dine dyr og dine forhold.

For eksempel et Poda drikkekar, som byr på flere fordeler i forhold til vanlige kar og baljer. Poda drikkekar er spesielt utformet til strabasene i marken og er utstyrt med en bunnpropp så de er lette å tømme og rengjøre. Hvis det monteres en innløpsventil, kan karet forsynes fra en vannslange så det alltid er fylt med friskt vann - det vil både du og dyrene dine sette pris på i hverdagen. Ikke minst er det kjekt å vite at alle Podas drikkekar er fremstilt i giftfri polyetylen og er godkjent til bruk med næringsmidler

Ditt eget vannverk

Er det verken strøm eller vannverksvann der dyrene dine går, så kan vi montere vår soldrevne markpumpe. Den soldrevne markpumpen fungerer som et selvstendig system og leverer drikkevann fra en nærliggende elv, innsjø eller brønn.

Vinter som sommer

Går dyrene dine ute året rundt, har vi også den helt rette løsningen til å holde drikkevannet frostfritt. F.eks. det smarte helårsdrikkekaret som fungerer som en termokanne. Hvis det er tilgang til strøm, er Poda helårsdrikkekopp med innebygd varmelegeme en annen fremragende løsning.

Kontakt oss for rådgivning om den rette drikkevannsløsningen til akkurat dine forhold. Vi sørger naturligvis gjerne for en profesjonell montering!

Få inspirasjon til gjerdet ditt 

Last ned katalogen vår, full av inspirasjon til ditt nye gjerde. 

Har du et spørsmål?  

La oss begynne med å finne ditt lokale Poda-senter. Der sitter de klare med svar og ekspertråd. 

Finn en Poda-partner 

Din lokale Poda-partner står klar med svar og ekspertrådgivning 

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet