Inngjerding av solcelleparker

Beskytt solcelleparken din mot inntrengere og hærverk med et solid gjerde av høy kvalitet fra Poda

Poda er din profesjonelle gjerdepartner

Hos Poda Gjerder finner du den riktige gjerdeløsningen som oppfyller kravene til ditt prosjekt. Ønsker du at gjerdet skal passe inn i naturen - kanskje i kombinasjon med et levende gjerde? Da kan vi for eksempel bygge sikkerhetsgjerder med netting på trestolper. Ekstra sikkerhet med elektriske gjerder, piggtråd eller alarmer etter ønske. Ønsker du beitende dyr i parken? Da har vi erfaringen og de nødvendige løsningene med netting og elektriske gjerder - og vi kan for eksempel også sørge for drikkevannsforsyning. 

Spar deg selv for bryderiet

Med Poda som samarbeidspartner trenger du bare én kontaktperson når det gjelder inngjerding. Som totalleverandør kan vi tilby komplette løsninger for alle typer gjerder, med rådgivning, materialer, montering og service. Det krevende monteringsarbeidet håndterer vi raskt og effektivt med spesialiserte maskiner og utstyr. Med profesjonell gjerdemontasje kan du være sikker på at gjerdet ditt er riktig konstruert og vil fungere problemfritt i mange år fremover. 

God gjerdeøkonomi

Hos Poda bygger vi på mer enn 45 års erfaring med kvalitetsgjerder. Det betyr at du får alle fordelene ved våre velprøvde konstruksjoner og slitesterke materialer. Resultatet er et sikrere og mer velfungerende gjerde med betydelig lengre levetid. Dette sparer deg for problemer og ekstra kostnader til materialer og montering, siden gjerdet ikke må repareres og skiftes ut før tiden. Det kaller vi god gjerdeøkonomi!

La Poda ta seg av gjerdeprosjektene dine 

Poda-sentrene har en spesialisert maskinpark og velutdannede fagfolk til rådighet. Som en del av Poda-konsernet har hvert enkelt Poda-senter også betydelig felles erfaring og ressurser - også når det gjelder store prosjekter. 

Kort sagt, å samarbeide med ditt lokale Poda-senter er din garanti for et vellykket gjerdeprosjekt - gang på gang! 

La oss montere gjerdet ditt 

Vi har montert gjerder siden 1975. Derfor tør vi love en effektiv og profesjonell montering av gjerdet ditt.  

Les mer om montering 

Få inspirasjon til gjerdet ditt 

Last ned katalogen vår, full av inspirasjon til ditt nye gjerde. 

Har du et spørsmål?  

La oss begynne med å finne ditt lokale Poda-senter. Der sitter de klare med svar og ekspertråd. 

Finn Poda-senteret ditt 

Ditt lokale Poda-senter står klar med svar og ekspertrådgivning 

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet