Informasjon Om Poda

Hvem er vi?

Siden 1975 har Poda Gjerder solgt, montert og vedlikeholdt kilometervis av gjerder til landbruk, virksomheter og industri samt hage og park, og Poda Gjerder er i dag Skandinaviens førende gjerdeleverandør. Poda Gjerder har blitt synonymt med god kvalitet, lang holdbarhet og dermed god gjerdeøkonomi. Poda Gjerder og grinder ble etablert i Norge i 2010. 

Omsorg for mennesker

Noen kaller det en sosial profil. Hos Poda Gjerder kaller vi det respekt for de menneskene vi handler med og omgås.

Respekt for miljøet

Som en av de få gjerdeleverandørene er Poda Gjerder sertifisert FSC®-distributør (Forest Stewardship Council®). Det betyr at vi - under kontroll - står inne for de FSC-treproduktene du kjøper hos oss: fra voksested og felling til all videre forarbeiding.

Se Podas FSC®-sertifisert »

Les mer om FSC®-sertifikatet »

Hva kan vi gjøre for deg?

Hos Poda Gjerder finner du et bredt utvalg av kvalitetsmaterialer og tilbehør - og du kan velge å få en nøkkelferdig gjerdeløsning, skreddersydd til ditt behov.

Poda Gjerder prosjekterer ditt nye gjerde og undersøker f.eks. om det ligger rør og kabler under bakken, så kostbare feiltakelser unngås. Arbeidet utføres raskt og effektivt av våre profesjonelle montører, som rår over det rette utstyret og de rette maskinene - og trekker på mer enn 45 års erfaring med gjerder.

Hvor finner du oss?

Våre forhandlere ivaretar prosjektering, montering og vedlikehold. Her kan du også skaffe deg Poda gjerdeartikler og tilbehør. Vi leverer over hele landet. Finn ditt lokale Poda-senter her. 

Kontakt oss

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet