Sikre stålgrinder

Hos Poda har vi mer enn 40 års erfaring med sikker inngjerding av dyr, dvs. gjerder som holder dyrene der de skal være. En viktig del av et sikkert gjerde er robuste og betjeningsvennlige grinder som samtidig er sikre og ikke påfører dyrene skader; og til det formålet er stålgrindene fra Poda noen av de mest solgte og anerkjente på markedet. Podas stålgrinder fremstilles derfor uten skarpe kanter og i design som minimerer muligheten for at dyrene kan henge seg fast i grindene.

Holdbare stålgrinder

God kvalitet er som regel det billigste i lengden, og derfor monterer vi stålgrinder som er utført i solide jernprofiler og med ekte varmgalvanisering, hvor hele den ferdigsveisede grinden dyppes i flytende, ren sink før den forlater fabrikken. Varmgalvanisering (varmforsinking) resulterer i et tykt lag sink på både innsiden og yttersiden av alle grindens profiler, og da sinken er såkalt "aktiv", gir det stålgrindene våre en svært effektiv og langtidsholdbar beskyttelse mot rust, som regel 20 år eller mer.

Praktisk, robust og sikker

En viktig del av et godt gjerde er robuste og betjeningsvennlige grinder som samtidig er sikre og ikke påfører dyrene skader. Til det formålet er stålgrindene fra Poda noen av de mest solgte og anerkjente på markedet. Podas stålgrinder fremstilles uten skarpe kanter og uten skråstivere, noe som minimerer risikoen for at dyrene henger seg fast i grindene.

Solid og holdbar konstruksjon

Podas stålgrinder er fremstilt i solide profiler og med ekte varmgalvanisering hvor hele den ferdigsveisede grinden dyppes i flytende, ren sink innen den forlater fabrikken. Varmgalvanisering (varmforsinking) resulterer i et tykt lag sink både på innsiden og utsiden av alle grindens profiler, og da sinken er såkalt ”aktiv”, gir det stålgrindene våre en svært effektiv og langtidsholdbar beskyttelse mot rust; som regel 20 år eller mer.

Til stålgrindene fås en komplett beslagpakke med kraftige 20 mm justerbare hengsler og stabler.

Stålgrindene er dessuten forberedt til montering av en svært kraftig låsebolt.

Få inspirasjon til gjerdet ditt 

Last ned katalogen vår, full av inspirasjon til ditt nye gjerde. 

Har du et spørsmål?  

La oss begynne med å finne ditt lokale Poda-senter. Der sitter de klare med svar og ekspertråd. 

Finn en Poda-partner 

Din lokale Poda-partner står klar med svar og ekspertrådgivning 

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet