Passasjer, gjerdeklyvere og sykkelstativer

Klassiske gjerdeklyvere, passasjer og sykkelstativer i naturmaterialer fra Poda. Tilgang og tilbehør til innhegninger i naturområder, dyreparker med mer

Poda er ikke "bare gjerder"

Vi kan også levere det helt rette, naturlige tilbehøret som gir adgang til naturområder, dyreparker og andre steder der dyr er inngjerdet. Felles for løsningene våre er at vi tilpasser dem til brukerne, de inngjerdede dyrene og selve gjerdet. Her finner du klassiske konstruksjoner som vi fremstiller i tre. Vi anbefaler vår Økopæl, som er utført i europeisk robinia, kjent for sin hardhet og lange levetid. Treet er minimalt forarbeidet og er helt ubehandlet. Treet kan derfor problemfritt gjenbrukes eller inngå i naturens eget kretsløp.

Gjerdeklyvere

En gjerdeklyver er en tradisjonell konstruksjon til å klatre over et gjerde med. En «A-modell» er både enkel og «dyresikker». «Stigemodellen» kan fremstilles i store størrelser og kan gjøres flyttbar: Perfekt til midlertidig bruk som f.eks. jakt, orienteringsløp og guidede turer. Modellen med planketrinn er ekstra brukervennlig pga. de brede, flate trinnene, men kan imidlertid passeres av geiter – og kan maksimalt lages med 3 trinn til et 120 cm høyt gjerde.

Passasjer

Passasjer har flere formål. En forskjøvet passasje kan fungere som en barriere for biler samt som en sjikane som setter ned syklisters hastighet – samtidig som gående kan passere. Mens en forskjøvet passasje ikke kan forhindre dyr i å komme gjennom, kan en pileformet passasje konstrueres til å holde hester og krøtter inne.

Sykkelstativer

Der det ikke er tillatt (eller mulig) å ta med sykkelen sin, er det behov for et sykkelstativ. Selvfølgelig skal det også være laget av tre. Sykkelstativene konstruerer vi også etter ønske – den perfekte, naturlige løsningen!

La Poda ta seg av gjerdeprosjektene dine 

Poda-sentrene har en spesialisert maskinpark og velutdannede fagfolk til rådighet. Som en del av Poda-konsernet har hvert enkelt Poda-senter også betydelig felles erfaring og ressurser - også når det gjelder store prosjekter. 

Kort sagt, å samarbeide med ditt lokale Poda-senter er din garanti for et vellykket gjerdeprosjekt - gang på gang! 

Tekniske spesifikasjoner

Produktblad

La oss montere gjerdet ditt 

Vi har montert gjerder siden 1975. Derfor tør vi love en effektiv og profesjonell montering av gjerdet ditt.  

Les mer om montering 

Få et tilbud

La Poda ta seg av ditt gjerdeprosjekt. Ditt lokale Poda-senter gir deg gjerne et tilbud på ditt neste gjerdeprosjekt. 

Få inspirasjon til gjerdet ditt 

Last ned katalogen vår, full av inspirasjon til ditt nye gjerde. 

Har du et spørsmål?  

La oss begynne med å finne ditt lokale Poda-senter. Der sitter de klare med svar og ekspertråd. 

Finn Poda-senteret ditt 

Ditt lokale Poda-senter står klar med svar og ekspertrådgivning 

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet