Oxford

Eksklusivt gjerde i hardttre

Forarbeidet er i toppklasse

Poda Oxford er gjerdet til deg, som legger vekt på klassisk stil og kompromissløs kvalitet. Fremstilt av en av de mest holdbare tresorter i verden, krever Oxford gjerdet minimalt med vedlikehold og vil glede i generasjoner.

Forarbeidet er i toppklasse. Stolpene har flott avfasede kanter og pyramideformede toppe. Lektene er utført med helt runde kanter, og de kvistfrie stolpene og lekter, er dessuten høvlet og slipt, så Oxford gjerdet er fri for fliser; Den flotte finishen gjør, at Oxford gjerdet både er behagelig å ta på, og sikkert for såvel dyr som mennesker.

Lektene monteres forsenket midt i stolpene og Oxford gjerdet er derfor helt likt på begge sider. Dermed er det også velegnet for at dyr kan gå på begge sider av gjerdet.

Poda har flere forskjellige typer hestegjerder - se alle her.

Gjerde etter mål

Som standard fås Oxford gjerdet i høyder fra 120cm og med 2 eller 3 lekter. Du kan dessuten få gjerdet fremstilt i spesielle utførelser, f.eks. i ekstra høyde med 4 lekter eller med vinklede stolpehull til bl.a. roundpens. Stolpene har dimensjon 9,5 x 9,5 cm og lektene er 3,5 x 12 cm i tversnitt. Stolpeavstand er 2,5 meter.

Høyeste standard

Oxford setter den høyeste standard for eksklusive lektegjerder på markedet. Fremstilt i fantastisk vakker og holdbar hardved, krever Oxford gjerdet kun minimalt vedlikehold og vil glede i generasjoner.

Forarbeidet er i toppklasse. Stolpene i dimensjonen 9,5 x 9,5 cm er utført med avfasede kanter og de pyramideformede stolpespissene er dekorert med en freset fas. Lektene er fremstilt i kraftige 3,5 x 12 cm avrundede planker.

De kvistfrie stolpene og lektene er dessuten høvlet og slipt, så Oxford gjerdet er fri for fliser – og derfor både behagelig og sikkert å ta på.

Vi fremstiller Oxford spesiellt til deg og derfor må du regne med leveringstid.

Ditt Poda-senter står klar til å hjelpe deg med alle aspekter av ditt gjerdeprosjekt - og gir deg gjerne en prisberegning. Les mer her

La Poda ta seg av gjerdeprosjektene dine

Poda-sentrene har en spesialisert maskinpark og velutdannede fagfolk til rådighet. Som en del av Poda-konsernet har hvert enkelt Poda-senter også betydelig felles erfaring og ressurser - også når det gjelder store prosjekter.

Kort sagt, å samarbeide med ditt lokale Poda-senter er din garanti for et vellykket gjerdeprosjekt - gang på gang!

Priseksempler

2 lekter
Høyde: 120 cm
Avstand mellom stolpene: 250 cm
Ex. mva. per meter

fra NOK 753,-

Inkl. mva. per meter

fra NOK 941,-
3 lekter
Høyde: 120 cm
Avstand mellom stolpene: 250 cm
Ex. mva. per meter

fra NOK 971,-

Inkl. mva. per meter

fra NOK 1.214,-

Kontakt ditt lokale Poda-senter for hjelp med pris, prosjektplan, montering osv. FINN DITT PODA-SENTER HER

For at du skal kunne danne deg et bilde av prisen på de ulike gjerdene, har vi laget en veiledende meterpris for materialene til hver gjerdetype. Meterprisene er et estimat og dekker grunnmaterialene stolper og lekter, tråd eller tau som beskrevet. Prisene inkluderer ikke kostnader for hjørner, beslag og montering. Prisene på et gjerde kan også variere på grunn av terrengforhold. Vi anbefaler derfor at du kontakter ditt lokale Poda-senter for å få et detaljert tilbud på ditt neste gjerdeprosjekt. 

Vi tar forbehold om skrivefeil, utsolgte produkter og eksterne pris- og avgiftsendringer. 

Tekniske spesifikasjoner

Verdt å vite

Produktblad

La oss montere gjerdet ditt

Vi har montert gjerder siden 1975. Derfor tør vi love en effektiv og profesjonell montering av gjerdet ditt.

Les mer om montering

Få et tilbud

La Poda ta seg av ditt gjerdeprosjekt. Ditt lokale Poda-senter gir deg gjerne et tilbud på ditt neste gjerdeprosjekt.

Få inspirasjon til gjerdet ditt

Last ned katalogen vår, full av inspirasjon til ditt nye gjerde.

Har du et spørsmål?? 

Skriv til oss, så tar vår lokale Poda-partner kontakt med deg så snart som mulig.

Finn Poda-senteret ditt 

Ditt lokale Poda-senter står klar med svar og ekspertrådgivning 

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet