FaunaWood

Innovativ naturgjerdestolpe

FaunaWood er utviklet som et miljøvennlig alternativ til hardved og forskjellige former for impregnert tre, herunder kreosot-behandlede gjerdestolper.


 

Impregnert med bioharpiks – 25 års garanti

FaunaWood er fremstilt ved hjelp av en helt ny metode der furu modifiseres med bioharpiks. Ved hjelp av en såkalt pyrolyseteknikk utvinnes bioharpiksen av trerester og impregneres i treet under høyt trykk.

 

Prosessen gjør FaunaWood ekstremt motstandsdyktig mot nedbryting pga. råte og soppangrep. Poda Gjerder gir 25 års garanti på FaunaWood gjerdestolper.


Holdbar og miljøvennlig gjerdestolpe

FaunaWood er ugiftig og 100 % gjenbrukbar. Gammelt FaunaWood-tre kan til og med gjenbrukes i fremstillingen av ny bioharpiks, noe som gjør at gjerdestolpene får en enestående, miljøvennlig livssyklus.

 

Råmaterialet i FaunaWood-stolpene er europeisk furu som blir avbarket og tilspisset. I motsetning til rette, freste stolper dannes det ikke mye avfall under produksjonen, og stolpene har en naturlig rustikk «look» som passer bra inn i naturen.

 

En miljøvennlig gjerdestolpe – både til bruk i naturen og andre steder der det legges vekt på naturlige materialer og en lang levetid.

«Banebrytende innovasjon»
FaunaWood-gjerdestolpen er én av bare seks produktnyheter som oppnådde de ettertraktede tre stjernene ved Agromek Stars 2021. En utmerkelse som gis til banebrytende nye og innovative produkter.


Tilbud på gjerde

Hvis du ønsker et tilbud på gjerde, så kontakt ditt lokale Poda-senter. Send oss gjerne en skisse med en kort beskrivelse av oppgaven du vil ha løst. Skissen bør angi avstander, hjørner og sider, mens beskrivelsen som minimum bør omfatte formål og ønsket gjerdetype, f.eks. nettgjerde til sauer, trådgjerde til krøtter eller lektegjerde til hester.

Som regel beregner vi tilbudet gratis, liksom vi også gjerne besøker deg for å se nærmere på oppgaven.

Montering av gjerder

Hvis du ønsker profesjonell montering av gjerdet ditt, så kontakt ditt lokale Poda-senter – vi har mer enn 40 års erfaring med gjerder, og det kommer selvfølgelig deg til gode. Poda har montert gjerder siden 1975, og sentrene våre har i gjennomsnitt mer enn 10 års bransjeerfaring. Vi gjennomfører utdanning for montørene våre hvert eneste år, og alle sentrene våre rår over en spesialisert maskinpark. Derfor kan vi til enhver tid tilby effektiv og profesjonell montering av gjerder.

 


Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023