Veibom i tre - praktisk og naturlig

Den klassiske, enkle veibommen har absolutt sin berettigelse mange steder – f.eks. der man ønsker å sperre av adgangsveier for uvedkommende kjørsel eller ønsker at en adgangsvei kun er åpen i perioder.

Det naturlige alternativet til en metallbom

En veibom i tre er både billig og mer naturlig i sitt uttrykk enn metalbommer når den skal inngå i eller omkring naturområder. Denne veibommen er fremstilt i trykkimpregnert nåletre og vil passe harmonisk inn i omgivelsene sine.

Bommen monteres med et skreddersydd beslagsett som består av kraftige, varmgalvaniserte beslag. Veibommen er låsbar i både åpen og lukket posisjon. Lukkeutstyret er utstyrt med runde bøyler som dekker over de kantete delene og dermed forhindrer skader ved nærkontakt.

Monteres på stolper etter ønske

Veibommen monteres etter ønske på trykkimpregnerte stolper eller stolper i robiniatre. Vi bruker våre velkjente Poda gjerdestolper som er fremstilt i NTR-A-impregnert norsk skogfuru. Vi gir 20 års garanti på Poda gjerdestolper.

Som et ekstra miljøvennlig alternativ anbefaler vi Poda Økopæl. Disse stolpene er fremstilt i minimalt forarbeidet robinia, som gir et rustikt uttrykk. Holdbarheten er også i orden – bedre enn f.eks. for eik, jf. etablerte standarder.

Data og spesifikasjoner

 


Download