Texas - lektegjerde i særklasse


Lektegjerde i særklasse

Texas gjerdet fra Poda er originalen, som du ikke finner andre steder.

Gjerdet er konstruert med runde, 8 cm. tykke lekter, som monteres i de borede stolpene, som har en diameter på 14 cm. En flott løsning, som også reduserer risikoen for at hest og rytter kommer til skade på fremspringende gjerdestolper. Texas fås i flere høyder, med 2 eller 3 lekter, så gjerdet også passer til store hester.

Som noe helt unikt er Texas-stolpene forsynt med et snitt i hele stolpens lengde. Alt tre ”arbeider” i takt med at det blir vått og tørker ut - men den såkalte ”margskjæring” tar opp treets bevegelser og motvirker dermed at stolpen sprekker eller slår seg.

En innkjørsel med Texas hestegjerde på begge sider fører opp til en landeiendom | Poda Gjerder

 


To hester galopperer ned langs gjerdet på en ridebane. Det solide Texas-hestegjerdet i tre sikrer at hestene blir på ridebanen | Poda Gjerder

Styrke og holdbarhet

Texas gjerdet er fremstilt i norsk furu. Dette treet har vokst langsomt i det kalde nordiske klima, så årringene ligger tett. Det betyr, at treet har en større styrke og en høyere naturlig motstandsdyktighet overfor råte og sopp. Texas gjerdet er sterkere enn andre lignende gjerder i samme dimensjon. Legg merke til at gjerdet tåler å bli sittet på.

Trykkimpregneringen er i høyeste standard, NTR kl. A, og utført på ét av Europas mest moderne og miljøvennlige impregneringsverk. Poda yter 20 års garanti mot råte.

Få ditt Texas gjerde levert og oppsatt av ditt lokale Poda-senter.

 


 

Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

 

En hest springer glad rundt bak et Texas hestegjerde. Hesteinnhegningen er stor, og dyrene har mye plass å boltre seg på | Poda Gjerder

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2022