Strømgjerder til storfe


45 år med strømgjerder

I 1975 introduserte Poda et strømgjerde med high tensile tråd og Insultimber® i Danmark. Et strømgjerde med Insultimber® er utrolig pålitelig og nærmest vedlikeholdsfritt, og derfor ble det raskt veldig populært og ble veldig utbredt som gjerde til storfe og sau. Siden ble strømgjerder med Insultimber® kjent som det originale Poda-gjerdet.

20 års garanti og FSC®

I dag monterer Poda stadig strømgjerder med Insultimber®, og våre erfaringer med dette gjerdet er så gode at vi som de eneste tilbyr 20 års garanti mot råte i stolpene og 15 års garanti mot gjennomtæring av trådene. I tillegg til dette er Insultimber®-stolpene nå FSC®-sertifiserte, så det gagner både deg og miljøet når du kjøper et originalt strømgjerde hos Poda.

Stor fleksibilitet

Strømgjerder til storfe monteres med 1, 2 eller 3 tråder, alt etter forholdene og hvilken type storfe som skal inngjerdes. I tillegg bruker vi Insultimber®, økostolper av robinietre eller trykkimpregnert, norsk furu. Den enkle og stabile konstruksjonen gir gode muligheter for å tilpasse gjerdet til terrenget, noe som gir et vakkert og funksjonelt gjerde.

Fanggrinder til storfe

En fanggrind hører til i en skikkelig storfefold, og derfor tilbyr vi oppbygging av permanente fanggrinder eller oppsetting av fanggrinder med flyttbare moduler.

 


 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023