Soldrevet grindautomatikk - uavhengig av strømnett


Automatisk grindbetjening - uten 230 V

Denne automatikkløsningen gir muligheten for å åpne en grind automatisk bare med et trykk på en knapp – også på avsidesliggende steder der det ikke er tilgang til 230 volt.

Motor og styring kjører nemlig på 24 volt og drives av en strømforsyning som forsynes med strøm fra solceller. Den soldrevne automatikken kan monteres på de fleste grinder og tilpasses etter behov.

Systemet er bygd opp på et robust stativ med påmonterte solceller og et sikringsskap som inneholder batterier og styring. Grinden aktiveres med en pålitelig 24 V knekkarmsmotor som utmerker seg ved å trekke vinkelrett – og dermed skånsomt – i grinden.

For ryttere

Systemet er velegnet til grinder på ridestier som går gjennom inngjerdede områder – f.eks. naturarealer der sau eller andre dyr gresser. Automatikken aktiveres med en trykknapp som monteres i en passende høyde så rytteren kan bli på hesten når han/hun skal gjennom grinden. En «myk start/stopp»-funksjon aktiverer grinden uten plutselige rykk som ellers typisk kan forskrekke hester.

 

 

 

 


Kvinnelig rytter til hest venter på at tregrinden foran hesten hennes åpnes av en soldrevet grindautomatikk | Poda Gjerder

For handikappede

Denne automatikkløsningen er også svært velegnet til rullestolbrukere og andre handikappede som kan ha stort besvær med å åpne og holde tunge, selvlukkende grinder mens de passerer.

Høy sikkerhet

Fotoceller registrerer bevegelse i grindåpningen så grinden ikke lukkes før man er helt gjennom. Automatikken sørger dessuten for å lukke grinden et fastsatt antall sekunder etter åpningen, så det ikke er noen risiko for at grinden etterlates åpen og dyrene løper ut av inngjerdingen.

 


Tekniske spesifikasjoner

24 volt automatikksystem til montering på de fleste grindtyper

Strømforsyning: 2 x 30 W solpaneler samt 2 x 75 Ah batterier

Monteres i stativ med sikringsskap

Ekstra strømbesparende funksjon

”Myk start/stopp”-funksjon

Registrering av antall betjeninger

2 stk. trykknapper til betjening leveres som standard

2 stk. fotoceller til registrering av bevegelse leveres som standard.

Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

Soldrevet grindautomatikk montert på en liten tregrind i Podas utstillingslokale | Poda Gjerder

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023