Gjerder til skog, vilt og rovvilt

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 


Spar penger med gjerder

Hjortevilt og villsvin kan gjøre stor skade på avlinger og kulturarealer, og derfor kan et robust gjerde som effektivt holder dyrene på avstand spare deg for mange kostnader til utbedringer og tapt inntjening.

 

Profesjonell montering

Poda lagerfører og monterer et stort utvalg av gjerder til skog, vilt og rovvilt. Vi tilbyr rådgiving, montering og vedlikehold av alle typer gjerder og våre montører har maskiner og riktig utstyr til å utføre de tunge og vanskelige oppgaver både raskt og korrekt.

Dyrehager og ZOO

Poda har montert gjerder for dyreparker og zoologiske hager siden 1975. F.eks. har Poda levert og montert det elektriske gjerdet til elefanthuset i Københavns ZOO, bisongjerdet for Randers Regnskov og hjortegjerdet til Hindsgavl dyrehage ved Middelfart i Danmark.

Fokus på sikkerhet

Rovvilt som ulv, gaupe, jerv og bjørn stiller særlige krav til gjerdene, og her er Poda den foretrukne leverandøren fordi vi har ekspertisen til å konstruere kraftige, effektive og sikre rovviltgjerder. Våre standarder oppfyller dessuten myndigheternes krav til rovviltavvisende gjerder.


 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023