Ridebaner og roundpens


Ridebaner

Med et ridebanegjerde fra Poda får du stor sikkerhet både for hest og rytter. Hos Poda har vi mer enn 45 års erfaring med montering av gjerder til ridebaner, og derfor tilbyr vi kompetent rådgiving om materialevalg, dimensjonering og plassering av porter eller grinder m.m.

Velg kvalitet!

En permanent ridebane er som regel en kostbar sak, og derfor er det fornuftig å velge et ridebanegjerde av høy kvalitet som holder lenge. Hos Poda tilbyr vi f.eks. 20 års garanti mod råte i våre trykkimpregnerte stolper – det er sunn fornuft, og især når du skal anlegge en ridebane!

Roundpens

Med en roundpen skaper man et klart avgrenset rom hvor hest og rytter kan trene en rekke øvelser og utvikle den innbyrdes kommunikasjonen som også kalles "horsemanship". En god roundpen gir derfor avskjerming fra omgivelsene og er så høy at hesten ikke fristes til å hoppe over gjerdet.

Skreddersydd

En roundpens diameter og høyde tilpasses som regel til hestens størrelse og treningsformålet, og derfor er en roundpen normalt en løsning som skreddersys spesielt til deg. Hos Poda har vi mer enn 45 års erfaring med skreddersydde gjerdeløsninger, og derfor kan vi tilby profesjonell montering og rådgiving når du skal anlegge en roundpen.

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2022