Poda SMS Alarm - passer på dine dyr

Poda SMS Alarm er en liten alarm boks, som kobles til et elektrisk gjerde og sender en SMS og/eller e-post i tilfelle av funksjonsfeil. Dette gir deg mulighet for å reagere raskt og forhindre dine dyr i å løpe ut i det fri og bli involvet i ulykker.

Lett å installere og bruke

Poda SMS-alarm er ekstremt lett og installere og bruke. Du skal bare koble alarmen til det elektriske gjerde og jordspyd, og registrere den på internett.

Nettverksforbindelsen er inkluderet i systemet og arbeider uavhengi av teleselskap. Det er ingen innstallasjons kostnader, ingen unødvendig lange abonnementsperioder, og ingen ekstra gebyrer.

Betal kun for det du har bruk for

Fra din datamaskin velger du selv en driftsperiode og betaler kun for denne periode. Dette er en stor fordel, når du bare har bruk for alarmen i en viss periode - for eksempel for og overvåke en midlertidig havnehage mm.

Poda SMS Alarmen er batteridrevet og kan brukes overalt. Opp til 5 forskellige personer kan motta alarmer og beskjeder.

Unngå uvedkommende

En ekstra funksjon gjør, at Poda SMS-alarmen kan være med på å sikre verdifulle avlsdyr og andre dyr mot tyver, aktivister eller dyremishandlere. Til dette formål kan alarmen kobles til en kontakt - feks en dørkontakt - og vil sende en beskjed i det øyeblikket porten eller døren åpnes.

En annen mulighet er og koble alarmen til en flytekontakt i dyrenes drikkekar, så du får beskjed, hvis dyrene mangler vann.

Poda SMS Alarm er et sterkt alternativ til øvrige strømalarmer på markedet - kontakt ditt nærmeste Poda-senter for aktuelle priser!