Poda SMS Alarm - passer på dine dyr


Poda SMS Alarm er en liten alarm boks, som kobles til et elektrisk gjerde og sender en SMS og/eller e-post i tilfelle av funksjonsfeil. Dette gir deg mulighet for å reagere raskt og forhindre dine dyr i å løpe ut i det fri og bli involvet i ulykker.

Lett å installere og bruke

Poda SMS-alarm er ekstremt lett og installere og bruke. Du skal bare koble alarmen til det elektriske gjerde og jordspyd, og registrere den på internett.

Nettverksforbindelsen er inkluderet i systemet og arbeider uavhengi av teleselskap. Det er ingen innstallasjons kostnader, ingen unødvendig lange abonnementsperioder, og ingen ekstra gebyrer.

Tre svarte kyr går og gresser på en eng. En Poda SMS-alarm er montert på strømgjerdet til innhegningen | Poda Gjerder

 


Tre svarte kyr går og gresser på en eng. En Poda SMS-alarm er montert på strømgjerdet til innhegningen | Poda Gjerder

Betal kun for det du har bruk for

Fra din datamaskin velger du selv en driftsperiode og betaler kun for denne periode. Dette er en stor fordel, når du bare har bruk for alarmen i en viss periode - for eksempel for og overvåke en midlertidig havnehage mm.

Poda SMS Alarmen er batteridrevet og kan brukes overalt. Opp til 5 forskellige personer kan motta alarmer og beskjeder.

Unngå uvedkommende

En ekstra funksjon gjør, at Poda SMS-alarmen kan være med på å sikre verdifulle avlsdyr og andre dyr mot tyver, aktivister eller dyremishandlere. Til dette formål kan alarmen kobles til en kontakt - feks en dørkontakt - og vil sende en beskjed i det øyeblikket porten eller døren åpnes.

En annen mulighet er og koble alarmen til en flytekontakt i dyrenes drikkekar, så du får beskjed, hvis dyrene mangler vann.

Poda SMS Alarm er et sterkt alternativ til øvrige strømalarmer på markedet - kontakt ditt nærmeste Poda-senter for aktuelle priser!

 


Tekniske spesifikasjoner

Dimensjoner

HxBxD: 12x12x6 cm

Vekt: 490 gram

 

Strømforsyning

3 stk. 1,5 Volt AA lithium batterier (medfølger). Batterier af lithium-typen sikrer, at alarmen også fungerer i frostvær. Poda SMS Alarmen sender automatisk beskjed, når batterierne skal skiftes.

 

Tilkobling til el-gjerde

Venstre skrueterminal (”Ground”) kobles til en jordforbindelse (f.eks. jordspyd, medfølger ikke). Høyre skrueterminal (”Fence”) kobles til gjerdetråden.

 

Poda SMS Alarmen måler, hvor mange volt som sendes igjennem gjerdet og alarmerer, hvis spenningen faller. Grenseverdien er forhåndsinnstilt til 2.500 Volt.

 

Etter tilkobling til gjerdet kan man på sin egen PC følge med i, hvor høy spenningen er / har vært på gjerdet og kan deretter selv stille inn en grenseverdi, som passer til det aktuelle gjerdet.

Tilkobling til ekstra alarmfunksjon

Det midterste, mindre sett terminaler kan kobles til en ekstern kontakt (medfølger ikke). Kontakten av typen “potentialefri, digital”, skal være lukket i normaltilstanden (“normally closed”, n.c.) og alarmen vil således reagere på åpning av kretsløpet.

 

Driftsperiode

Valgfrit 1, 3, 6, 12 eller 24 måneder. Administreres på egen PC via brukerportal.

 

Antall mottakere

Opp til 5 personer kan samtidigt motta beskjeder og alarmer.

Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

 

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2020