Poda Ferist - den profesjonelle løsningen


Feristen satt i system

Podas feristsystem er den profesjonelle løsningen innenfor ferister. Feristene er prefabrikkerte og består av nøye beregnede og standardiserte deler som kan skaleres. Ut over størrelsen tilpasses belastningsgraden etter behov (aksellast opptil 18 tonn) så du får den optimale løsningen til akkurat ditt formål.

Feristen er en komplett enhet med bunn og sider, så det ikke er behov for besværlig støpning. Monteringen utføres i én arbeidsgang slik at din nye ferist raskt kan tas i bruk.

Alle feristene er med paddesikring slik at padder og andre mindre dyr kan komme opp igjen hvis de har falt ned mellom rørene. Etter ønske leveres feristene helt eller delvis varmgalvaniserte samt ubehandlede (svarte). Den naturlige, rustne stilen foretrekkes f.eks. i naturområder hvor feristene passer godt inn i omgivelsene.

Det unike feristsystemet gir veldig mange kombinasjonsmuligheter. Kontakt ditt Poda-senter for et tilbud på en Poda ferist konstruert spesielt til ditt behov.

 

 


Tre kyr krysser en åkervei for å komme over til et annet beiteområde. To ferister sikrer at kyrne ikke kan stikke av når de krysser veien | Poda Gjerder

Tekniske spesifikasjoner

Lengde i kjøreretningen: 1, 2, 3 eller 4 m
Bredde: 1, 1.25, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5 eller 6m

Belastbarhedsklasser

 

Kl. 1: Kjøretøy opptil 3500 kg.

Kl. 2: Aksellast opptil 10 t.

Kl. 3: Aksellast opptil 16-18 t.

 


Utførelser

A: Galvanisert fundament og ubehandlede rør

B: Galvanisert fundament og galvaniserte rør

Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

To ferister danner en passasje i en grusvei der innhegnede dyr fritt kan krysse veien fra ett beiteområde til et annet | Poda Gjerder

 

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2022