Passasjer, gjerdeklyvere og sykkelstativer


Poda er ikke "bare gjerder"

Vi kan også levere det helt rette, naturlige tilbehøret som gir adgang til naturområder, dyreparker og andre steder der dyr er inngjerdet. Felles for løsningene våre er at vi tilpasser dem til brukerne, de inngjerdede dyrene og selve gjerdet. Her finner du klassiske konstruksjoner som vi fremstiller i tre. Vi anbefaler vår Økopæl, som er utført i europeisk robinia, kjent for sin hardhet og lange levetid. Treet er minimalt forarbeidet og er helt ubehandlet. Treet kan derfor problemfritt gjenbrukes eller inngå i naturens eget kretsløp.

Gjerdeklyvere

En gjerdeklyver er en tradisjonell konstruksjon til å klatre over et gjerde med. En «A-modell» er både enkel og «dyresikker». «Stigemodellen» kan fremstilles i store størrelser og kan gjøres flyttbar: Perfekt til midlertidig bruk som f.eks. jakt, orienteringsløp og guidede turer. Modellen med planketrinn er ekstra brukervennlig pga. de brede, flate trinnene, men kan imidlertid passeres av geiter – og kan maksimalt lages med 3 trinn til et 120 cm høyt gjerde.

En A-type gjerdeklyver gjør at folk til fots lett og sikkert kan passere strømgjerder | Poda Gjerder

 


En pileformet passasje gjør at gående lett kan komme inn og ut av innhegninger med kveg og hester | Poda Gjerder

Passasjer

Passasjer har flere formål. En forskjøvet passasje kan fungere som en barriere for biler samt som en sjikane som setter ned syklisters hastighet – samtidig som gående kan passere. Mens en forskjøvet passasje ikke kan forhindre dyr i å komme gjennom, kan en pileformet passasje konstrueres til å holde hester og krøtter inne.

Sykkelstativer

Der det ikke er tillatt (eller mulig) å ta med sykkelen sin, er det behov for et sykkelstativ. Selvfølgelig skal det også være laget av tre. Sykkelstativene konstruerer vi også etter ønske – den perfekte, naturlige løsningen!

 


Tekniske spesifikasjoner

Disse produktene fremstilles etter ønske og tilpasses de aktuelle forholdene og behovene.

Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

En damesykkel står parkert i et sykkelstativ laget av trestolper | Poda Gjerder

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023