Oxford lektegjerde

Eksklusivt gjerde i hardttre

Poda Oxford er gjerdet til deg, som legger vekt på klassisk stil og kompromissløs kvalitet. Fremstilt av en av de mest holdbare tresorter i verden, krever Oxford gjerdet minimalt med vedlikehold og vil glede i generasjoner.

Forarbeidet er i toppklasse. Stolpene har flott avfasede kanter og de pyramideformede toppene er dekorert med en freset fas. Lektene er utført med helt runde kanter, og de kvistfrie stolpene og lekter, er dessuten høvlet og slipt, så Oxford gjerdet er fri for fliser; Den flotte finishen gjør, at Oxford gjerdet både er behagelig å ta på, og sikkert for såvel dyr som mennesker.

Lektene monteres forsenket midt i stolpene og Oxford gjerdet er derfor helt likt på begge sider. Dermed er det også velegnet for at dyr kan gå på begge sider av gjerdet.

Som standard fås Oxford gjerdet i høyder fra 120cm og med 2 eller 3 lekter. Du kan dessuten få gjerdet fremstilt i spesielle utførelser, f.eks. i ekstra høyde med 4 lekter eller med vinklede stolpehull til bl.a. roundpens. Stolpene har dimensjon 9,5 x 9,5 cm og lektene er 3,5 x 12 cm i tversnitt. Stolpeavstand er 2,5 meter.

Gjerde med god samvittighet

Du kan velge Poda Oxford gjerde med god samvittighet. Gjerdet er OLB-certifisert (Origine et Légalité des Bois) av Bureau Veritas. Det betyr, at treet overholder krav og lover for den lokale skogsdrift og at opprinnelsesstedet er garanteret.

Oxford fremstiller vi spesielt til deg - derfor må du påregne leveringstid. Forhør deg om mulighetene og få ditt Oxford gjerdet levert og oppsatt av ditt lokale Poda-senter.