Oxford lektegjerde


Eksklusivt gjerde i hardttre

Poda Oxford er gjerdet til deg, som legger vekt på klassisk stil og kompromissløs kvalitet. Fremstilt av en av de mest holdbare tresorter i verden, krever Oxford gjerdet minimalt med vedlikehold og vil glede i generasjoner.

Forarbeidet er i toppklasse. Stolpene har flott avfasede kanter og de pyramideformede toppene er dekorert med en freset fas. Lektene er utført med helt runde kanter, og de kvistfrie stolpene og lekter, er dessuten høvlet og slipt, så Oxford gjerdet er fri for fliser; Den flotte finishen gjør, at Oxford gjerdet både er behagelig å ta på, og sikkert for såvel dyr som mennesker.

Lektene monteres forsenket midt i stolpene og Oxford gjerdet er derfor helt likt på begge sider. Dermed er det også velegnet for at dyr kan gå på begge sider av gjerdet.

 


Gjerde etter mål

Som standard fås Oxford gjerdet i høyder fra 120cm og med 2 eller 3 lekter. Du kan dessuten få gjerdet fremstilt i spesielle utførelser, f.eks. i ekstra høyde med 4 lekter eller med vinklede stolpehull til bl.a. roundpens. Stolpene har dimensjon 9,5 x 9,5 cm og lektene er 3,5 x 12 cm i tversnitt. Stolpeavstand er 2,5 meter.

 


Høyeste standard

Oxford setter den høyeste standard for eksklusive lektegjerder på markedet.Fremstilt i fantastisk vakker og holdbar hardved, krever Oxford gjerdet kun minimalt vedlikehold og vil glede i generasjoner.

 

Forarbeidet er i toppklasse. Stolpene i dimensjonen 9,5 x 9,5 cm er utført med avfasede kanter og de pyramideformede stolpespissene er dekorert med en freset fas. Lektene er fremstilt i kraftige 3,5 x 12 cm avrundede planker.

 

De kvistfrie stolpene og lektene er dessuten høvlet og slipt, så Oxford gjerdet er fri for fliser – og derfor både behagelig og sikkert å ta på.

 

Vi fremstiller Oxford spesiellt til deg og derfor må du regne med leveringstid.

Tekniske spesifikasjoner

Lekter 3,5 x 12,3 x 250 cm

Stolpe til 2 lekter 9,5 x 9,5 x 215 cm

Stolpe til 3 lekter 9,5 x 9,5 x 205 cm

Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2020