Poda SMS Alarm passer på dyrene dine

Opprettet den under SMS, Alarm

Poda SMS Alarm passer på dyrene dine

Hvis strømgjerdet ditt svikter, risikerer du at dyrene dine springer ut - eller kanskje til og med blir angrepet av rovdyr utefra. Med en Poda SMS Alarm koblet til gjerdet får du øyeblikkelig beskjed så du straks kan utbedre feilen på gjerdet!

 

En alarm gir trygghet

Strømførende gjerder er en viktig del av inngjerdinger til dyr - enten montert som rene strømgjerder eller som strømsikring på nettgjerde. De støtgivende gjerdetrådene sikrer at dyrene har respekt for gjerdet og er en helt avgjørende del av rovdyravvisende gjerder - ikke minst i områder der det er ulv.

Imidlertid kan det skje uhell og kortslutninger så strømgjerdet slutter å fungere. Det kan være noe så enkelt som nedfalte greiner eller oppvoksende ugress som kommer i kontakt med gjerdetråden og dermed avleder strømmen. Selv med jevnlig oppsyn av inngjerdingen er det risiko for at man først for sent oppdager at strømgjerdet ikke lenger fungerer som det skal - med mindre gjerdet er utstyrt med en Poda SMS Alarm!

Virker uten teleselskap og SIM-kort

Poda SMS Alarm er en liten boks som kobles til strømgjerdet og konstant måler spenningen på gjerdetråden. Hvis spenningen på gjerdet faller under et fastsatt nivå, sender apparatet straks en SMS og/eller e-post. Opptil 5 forskjellige personer kan motta alarmene.

Som noe helt unikt fungerer alarmen uavhengig av teleselskaper, og du trenger derfor ikke anskaffe et SIM-kort. Teleforbindelsen er innebygd i systemet, og det er ingen installasjonskostnader, ingen kontakt med teleselskaper og ingen lang bindingsperiode.

Du betaler bare for det du trenger

Du innstiller ganske enkelt alarmen og kjøper en driftsperiode etter eget valg hjemme fra sin egen PC. Du betaler kun for den valgte driftsperioden - en stor fordel hvis alarmen bare er nødvendig i et begrenset tidsrom, f.eks. ved overvåkning av sommerbeite.

Systemet sender automatisk en påminnelse når den valgte driftsperioden holder på å utløpe. Fra PC-en din kan du også følge med på utviklingen av spenningen på gjerdet og innstille en grenseverdi som passer til forholdene.

Mulighet for alarm ved innbrudd m.m.

En spesiell funksjon ved Poda SMS Alarmen er at den er utstyrt med en ekstra inngang som kan kobles til en ekstern kontakt. Hvis denne inngangen f.eks. kobles til en dørkontakt, mottar du en alarm hvis uvedkommende åpner døren. En annen mulighet er å koble alarmen til en flottør i et drikkekar så du får en beskjed hvis dyrene mangler vann.

Poda SMS Alarmen er et sterkt alternativ til øvrige strømalarmer på markedet – også prismessig. Alarmen koster bare 3.496,- kr ekskl. moms. Driftsbetalingen for én enkelt måned er 77,40 kr ekskl. moms, og prisen faller ved valg av lengre perioder.

Kontakt ditt Poda-senter for mer informasjon om denne unike gjerdealarmen!

 


Kommentar(er) 1

  • Randi Lund Kjørren
    Randi Lund Kjørren

    Den der virker praktisk. Slipper mye bekymringer med et slikt.

    Svar

Skriv kommentaren din