Stjernedryss til Poda-nyheter

Opprettet den

Stjernedryss til Poda-nyheter

Agromek er Nord-Europas største samlede landbruksmesse og foregår annethvert år i Herning i Danmark. På tross av at koronapandemien har satt en stopper for utstillinger overalt, lyktes det likevel å holde en spesialutgave av Agromek Stars, prisutdelingen for nye produkter fra utstillerne.

 

FaunaWood: Naturgjerdestolper med 25 års garanti

⭐️ ⭐️ ⭐️

FaunaWood-gjerdestolpen er én av bare seks produktnyheter som oppnådde de ettertraktede tre stjernene ved Agromek Stars 2021. En utmerkelse som gis til banebrytende nye og innovative produkter.

FaunaWood er utviklet som et miljøvennlig alternativ til eksotiske tresorter og forskjellige former for impregnert tre. Gjerdestolpene er fremstilt av furu som ved hjelp av en helt ny teknologi modifiseres med bioharpiks via en såkalt pyrolyse-teknikk. Bioharpiksen fremstilles av rester fra treproduksjonen og kan til og med utvinnes av uttjent FaunaWood. Dermed kan treet få en enestående, miljøvennlig livssyklus. Resultatet er en ugiftig og miljøvennlig gjerdestolpe med ekstra lang levetid. Poda Gjerder gir 25 års garanti på FaunaWood-stolper.

Råmaterialet i stolpene er europeisk furu som blir avbarket og tilspisset. I motsetning til rette, freste stolper gir det en effektiv materialeutnyttelse uten unødvendig spill. FaunaWood-stolpene har en naturlig, rustikk «look» som passer bra inn i naturen og andre steder der det legges vekt på naturlige materialer og en lang levetid.

 

Se mer om FaunaWood her

 


 

 

Isolert linjestolpe: Fleksibelt system til strømgjerde

⭐️ ⭐️

Agromeks dommerpanel tildeler to stjerner til nye produkter som byr på en vesentlig ny konstruksjon og/eller gir en vesentlig effektivitetsforbedring. To av Poda Gjerders nye produkter har vunnet denne utmerkelsen.

Gallagher isolert linjestolpe er en ny type forsterket stolpe i kunstmateriale som holder til permanent bruk og er særdeles velegnet til solide, midlertidige gjerder. Stolpene kan bøyes kraftig uten å knekke og er fullt selvisolerende. Strømgjerdets ledere monteres på stolpene med fikse holdere som fås i utgaver til både gjerdetråd og gjerdebånd.

Agromeks dommerpanel fremhever de fleksible bruksmulighetene, den høye styrken og den forventede lange levetiden i forhold til vanlige plaststolper.

En spesiell stolpehammer hører til systemet, den har en metallbøssing til stolpen som gjør det lett å banke den i jorden. Den spesialdesignede stolpefoten griper godt fast i jorden og gressrøttene, og til å hjelpe med å ta dem opp fås derfor en adapter til Gallaghers universal-stolpeløfter; et godt verktøy når stolpene skal flyttes.

 

Den isolerte linjestolpen fås i flere lengder. Utgaven på 140 cm egner seg til strømgjerder med en høyde på opptil 95 cm mens stolpen på 190 cm er beregnet til en trådhøyde på opptil 135 cm.

 

Se sortimentet her

 


 

Solar Power Station MB1800i/MB2800i

⭐️ ⭐️

Poda Gjerder bygger ofte anlegg med batteridrevne spenningsgivere med solpanel til inngjerdingene vi monterer – det er især nødvendig på avsidesliggende beiter og ved kulturbeiter der det ikke er tilgang til strøm fra lysnettet (230 volt).

Poda Gjerder tilbyr dessuten et bredt sortiment av soldrevne «Plug & Play» spenningsgivere fra Gallagher.

 

 

Solar Power Station er en ny, ferdigmontert løsning i den helt tunge enden, og er som «2-stjernet nyhet» blant de prisbelønnede produktene ved Agromek Stars 2021.

Agromeks ekspertpanel uttaler: «Enheten er spesielt velegnet til f.eks. store kulturbeiter uten tilgang til 230 volt. Med den høye effekten får inngjerdingen en god forebyggende effekt overfor hunder, ulver m.m.»

Solar Power Station fås i 2 utgaver med hhv. en Gallagher MB2800i og MB1800i spenningsgiver. Alt-i ett-løsningen omfatter både spenningsgiver, batterier, solcellepaneler, jordspyd og til og med et jordingssett (Bentonit). Alt er montert på en pall sånn at anlegget lett kan flyttes. 

 

Vi anbefaler at du kontakter Poda-senteret ditt for ekspertrådgivning om Solar Power Station og strømgjerder til prosjektene dine.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2022