Nytt Poda-senter i Norge

Opprettet den

Nytt Poda-senter i Norge

Rolf Gravdal, Poda Gjerder Dalane (t.h.), og Peter Due, adm. direktør i Poda Gjerder (t.v.), markerer avtalen om det nye gjerdesenteret med et «koronahåndtrykk».

 

Poda Gjerder Dalane er navnet på Norges nyeste gjerdesenter, som fremover tilbyr Poda gjerder og grinder, gjerdemontering og -vedlikehold overalt i Stavanger-regionen.
 

Bak det nye gjerdesenteret står erfarne krefter: Mange kjenner allerede Rolf Gravdal, som siden 2014 har levert gjerdeløsninger i og omkring Dalane. Rolf Gravdal har drevet med gjerder siden 1990, da han satte opp sitt første gjerde på familiens slektsgård som han nettopp hadde overtatt.
 

Rolf Gravdal har dessuten jobbet som saueklipper og instruktør for andre klippere. Hele 11 ganger har han vunnet de nordiske mesterskapene i saueklipping, og 10 ganger har han deltatt i VM.

- Dette var jobben min og hobbyen i 35 år, forteller han. - Det førte meg til mange land der det er stor kunnskap om dyrehold: Både Australia, New Zealand, Sør-Afrika og hele Storbritannia er svært profesjonelle når det gjelder gjerder.
 

Derfor er Rolf Gravdal også glad for fremover å kunne tilby det komplette sortimentet fra Poda:

- Det er ikke bare utseendet og funksjonen som skal være i orden. Holdbarhet, sikkerhet og totaløkonomi spiller også en vesentlig rolle, forteller han.
 

Adressen på Ytre Heiavegen og den gode, lokale servicen blir det ikke endret på i det nye gjerdesenteret. Poda Gjerder Dalane kan selvfølgelig både levere materialer og et helt ferdigoppsatt gjerde dersom det ønskes. Det anbefales under alle omstendigheter at man får en prat om hvilket gjerde som passer best. 

- I hvert enkelt tilfelle kan vi foreslå en gjerdeløsning – noen ganger til og med noe som er bedre eller billigere enn det man opprinnelig hadde tenkt, forteller Gravdal.
 

Alle er velkomne til å kontakte Rolf Gravdal og få rådgivning om gjerder og grinder – uansett om det er sau, barn, hunder, hester, kveg, rovdyr eller annet som skal holdes inne – eller ute. På nettet kan man se mer på poda.no/poda-gjerder-dalane.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2020