Poda-konferansen 2020: Leverandørbesøk, trylling og workshops

Opprettet den

Poda-konferansen 2020: Leverandørbesøk, trylling og workshops

 

I 2020 gikk den årlige Poda-konferansen av stabelen i Nederland. Deltakerne var Poda-sentre fra Norge, Danmark, Sverige, Tyskland og Nederland.

 

Deling av kunnskap

Temaet for konferansen var ”Å måle er å vite” og det er en sannhet som kan overføres til mye av arbeidet vi utfører i Poda: Fra nøyaktig beregning av gjerdeprosjektene til måling av om kundene også er 100% fornøyde. Konferansen var også en mulighet til å dele kunnskap om installasjon av gjerder og luker: Hvilke interessante prosjekter vi er i gang med, hvilke ønsker kundene har og hvilke tendenser vi ser i øyeblikket.

 

Et av høydepunktene var Poda-kvelden med felles middag og besøk av en illusjonist, som opptrådte ved bordene. Noen gjenstander forsvant på magisk vis, mens andre dukket uventet opp: Her var det ikke mulig å måle seg fram til en forklaring!

 

Interessante leverandørbesøk

Poda Gjerder har mange samarbeidspartnere, og i Nederland besøkte vi to av våre sentrale leverandører. Her ble vi oppdatert om nye og kommende produkter. Det er kanskje ikke alle som vet hvor mye det forskes og innoveres i gjerdebransjen; det utvikles til stadighet nye teknikker og produkter som gjør at vi også i framtiden kan tilby nye, miljøvennlige og holdbare løsninger.

 

Mange takk til vår nederlandske treleverandør og Gallagher Europe!

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2020