Mulepumpe med sidekopp

Sikker og pålitelig

Denne mulepumpen monteres på et støpt fundament eller annen fast konstruksjon og er laget spesielt til å klare de harde belastningene ute i marken. Designet er robust, sikkert og pålitelig - gjennomprøvd gjennom mer enn 20 år på markedet.

Sidekopp til kalver

Som en spesiell funksjon er mulepumpen utstyrt med en sidekopp til kalver. Her kan kalvene lære å drikke av mulepumpen ved siden av kyrne. Sidekoppen er utformet til kalver som er opptil 10 måneder gamle. Koppen er designet så det ikke er mulig for kalven å få mulen inn under aktiveringsarmen. Selve aktiveringsarmen er dessuten utført så den omslutter pumpemekanismen helt. Dette designet sørger for at dyrene ikke kan komme i klemme i mulepumpen.

Kvalitetskonstruksjon

Mulepumpens base og drikkekopper er utført i svært kraftig, helstøpt polyetylen. Konstruksjonen er derfor både bruddsikker og rustfri.

Aktiveringsarmen er en svært robust stålkonstruksjon som tåler hard behandling. Pumpemekanismen arbeider mykt og jevnt så mulepumpen er lett og behagelig å betjene for dyrene. Med en ytelse på en halv liter pr. pumpeslag kan mulepumpen forsyne opptil 10 stykker kveg med vann.

 


 

Mulepumpen er robust, sikker og pålitelig. Sidekoppen er beregnet til kalver så de lærer å drikke av mulepumpen ved siden av kyrne.