Mobil ferist - flyttbar utgave av Poda Ferist

Den mobile feristen bygger videre på suksessen med den originale Poda-feristen

En komplett enhet

Den originale Poda-feristen utmerker seg ved å være en komplett enhet med bunn og sider, som ganske enkelt plasseres i en utgraving på stedet – uten behov for nedstøping av fundament.

Den nye mobile feristen er en helt ny type som rett og slett plasseres oppå jorden! Feristen er forhøyet på midten så dyrene avskrekkes fra å passere den.

Til skiftende eller midlertidig bruk

Den mobile feristen er beregnet til midlertidig bruk i naturområder og avsidesliggende steder der den er et raskt og effektivt alternativ til oppsetting av grinder. OBS: Pga. forhøyningen er den mobile feristen ikke egnet til personbiler.

Skreddersydd til ditt behov

Den mobile feristen konstrueres av prefabrikkerte og standardiserte deler så den kan skreddersys. Ut over størrelsen tilpasses belastningsgraden så du får den optimale løsningen til akkurat ditt formål. Feristen kan dessuten leveres enten komplett galvanisert eller i en utgave der rørene er ubehandlede. Det rustne looken foretrekkes f.eks. i naturområder der de rustne rørene faller mer diskré inn i omgivelsene.

Det er veldig mange kombinasjonsmuligheter med dette unike mobile feristsystemet. Kontakt ditt Poda-senter og få et tilbud på en mobil ferist konstruert spesielt til ditt behov!

 


Download