Løpegårder og hagegjerder - spesielt til hunder

Løpegårder fra Poda

Løpegårder til hunder som er montert av Poda, er det foretrukne valget til kenneler og private. Det skyldes den sikre og langtidsholdbare kvaliteten, som gir deg mest mulig trygghet og verdi for pengene.

Hos Poda bruker vi Multinet® når vi bygger løpegårder til hunder. Det skyldes nettets unike egenskaper som kombinerer sikkerhet for hunden med fleksibilitet og holdbarhet. Med en løpegård fra Poda er du derfor sikret en sikker, vakker og effektiv løsning som du kan glede deg over i mange år. Løpegårder med Multinet® er helt enkelt sunn fornuft.

Markedets sterkeste nett

Multinet® fra Poda er fremstilt av herdet tråd med en diameter på 2,5 mm, noe som gir nettet en uovertruffen styrke og fleksibilitet. Maskene måler 5x10 cm, og trådene er samlet med en særlig sterk knute som ikke kan brytes som samlingene i et sveiset nett kan.

Tråden er varmgalvanisert med et tykt lag sink som er tilsatt aluminium, noe som øker slitestyrken betraktelig. I motsetning til plastbelagt tråd, tar galvaniseringen på Multinet® derfor ikke skade når hunden hopper opp på nettet og setter potene imot.