Klassisk lektegjerde


Et riktig lektegjerde

Podas klassiske lektegjerde er grunnstenen til en flott og sikker innhegning, som skal holde i mange år. Gjerdet kan konstrueres i valgfri høyde, og med 2, 3 eller flere lekter – perfekt til f.eks. hingstegjerde, eller hvis flere størrelser hester skal gå sammen i en innhegning.

Du kan velge halvskårne i 3 meters lengde. Halvskårne lekter er fremstilt av rundtre med en diameter på 10 cm. Lektene er høvlet og avfasede, så du unngår fliser og skarpe kanter. Gjerdet er derfor behagelig å arbeide med og sikrere for både dyr og mennesker.

Til alle typer lektegjerder anvender vi Podas velrenommerte gjerdestolpe med en diameter på 10 eller 12 cm. Erfaringen viser, at dette valget i årenes løp vil spare deg for ergelser, tid og penger til vedlikehold og stadige utskiftninger.

 


Styrke og holdbarhet

Podas lektegjerde er fremstilt i furu. Dette treet har vokst langsomt i det kalde nordiske klima, så årringene ligger tett. Det betyr, at treet har en større styrke og en høyere naturlig motstandsdyktighet overfor råte og sopp enn tre fra alminnelig furu. Gjerdet er derfor sterkere enn andre lignende gjerder i samme dimensjon. Legg merke til at gjerdet tåler at man sitter på det.

Trykkimpregneringen er i høyeste standard, NTR kl. A, og utført på ét av Europas mest moderne og miljøvennlige impregneringsverk. Poda yder 20 års garanti mod råte på stolpene.

 


Gjerde med halvskårne lekter

Et klassisk Poda lektegjerde passer bra inn i naturen. De sterke, halvskårne gjerdelektene har avfasede kanter og er behagelige å berøre for dyr og mennesker. Et halvskåret lektegjerde kan bygges opp i forskjellige høyder med 2, 3 eller flere rekker lekter, alt etter behov og dyrene som skal inngjerdes. Både stolper og lekter er fremstilt i skogfuru og impregnert i NTR klasse A - din sikkerhet for et holdbart lektegjerde i særklasse.

 

20 års garanti på stolpene

Stolpene er fremstilt i skogfuru. Dette treet har vokst sakte og er derfor spesielt sterkt og tett i strukturen. Trykkimpregneringen er i NTR klasse A - den eneste klassen som sikrer holdbarheten ved jordkontakt. Derfor er vi i stand til å gi deg en unik 20 års garanti mot råte på stolpene.

Tekniske spesifikasjoner

Halvskårne lekter 1/2 Ø10 x 300 cm

Stolper til 2 lekter Ø10 x 200 cm

Stolper til 3 lekter Ø10 x 200 cm

Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2022