Hydraulisk grindåpner

Handikapvennlig grindåpning med håndpumpe

Dette systemet er en helt ny måte å gjøre naturområder mer tilgjengelige for rullestolbrukere og andre bevegelseshemmede, foreldre med barnevogner, syklister, ryttere m.m.

Kan monteres overalt

Den hydrauliske grindåpneren er 100 % mekanisk og fungerer uavhengig av strømnett, solceller eller batterier. Dermed kan systemet installeres på selv de mest avsidesliggende stedene.

Åpne grinden med håndpumpe – eller helt vanlig

Hvis man er forhindret i – eller ikke har muligheten for – å holde grinden åpen mens man passerer, så pumper man rett og slett noen få ganger med håndpumpen som er innebygd i en stander på hver side av grinden. Systemet åpner da grinden og holder den åpen lenge nok til at man bekvemt kan passere. Grindåpneren sperrer ikke for grindens vanlige funksjon, så normalt gående kan fortsatt betjene grinden akkurat som en vanlig grind.

Lukker selv

Etter et innstilt tidsrom lukkes grinden automatisk så det ikke er noen risiko for at den etterlates åpen og dyrene løper ut. Lukketiden kan innstilles trinnløst, akkurat som lukkekraften kan tilpasses til den aktuelle grinden. Systemet fungerer optimalt på grinder som er opptil 1,2 meter i bredden og ikke belastes av vind.

Som en ekstra sikkerhet bruker systemet biologisk nedbrytbar hydraulikkolje som er godkjent til bruk i nærheten av vannløp og skogsarealer.

Den hydrauliske grindåpneren er den enkle og naturlige løsningen som gir enkel adgang til naturområder, dyrehager og andre inngjerdede steder.

Data og spesifikasjoner: høyre og venstre

Hydraulisk grindåpning

Dette systemet er en helt ny måte å gjøre naturområder mer tilgjengelige for rullestolbrukere og andre bevegelseshemmede, syklister, ryttere m.m. på.

 

 


Download