Poda Hundegårder - markedets sterkeste

Til kenneler og private

Hundegårder fra Poda er det foretrukne valget til kenneler og private. Det skyldes den robuste og langtidsholdbare kvaliteten samt den store friheten til å kombinere de forskjellige elementene sånn at den plassen som er til rådighet kan utnyttes på den mest hensiktsmessige måten.

Den kraftige kvaliteten gjør det mulig å bygge opp en hundegård som ikke svaier eller gir etter for vind og hundenes påvirkninger. Med en hundegård fra Poda er du sikret en løsning som du kan glede deg over i mange år. Det er ganske enkelt en god investering.

Markedets kraftigste kvalitet

Hundegårder fra Poda er bygd opp med en ramme i 30x30 mm firkantstål med 1,5 mm godstykkelse og 16 mm balustre med 1 mm godstykkelse. Alle våre hundegårdelementer er varmgalvanisert etter sveising, noe som gir den beste og mest holdbare beskyttelsen mot rust.

Hundegårder fra Poda passer til de fleste behov. Våre hundegårder leveres med 5 og 8 cm avstand mellom balustrene, og dessuten med platefyll eller nett. Høyden er 180 cm, og de fleste elementene er tilgjengelige i 100, 150, 200 og 300 cm lengde.