HandyGate - bekvem adgang for rullestolbrukere


Adgangssluse for rullestolbrukere

Med denne gjennomførte konstruksjonen kan rullestolbrukere og andre bevegelseshemmede bekvemt få adgang til inngjerdede naturområder og beiteområder der det går dyr. Utviklet i samarbeid med Dansk Handicap Forbund.

 

 


En kvinne i rullestol er på vei bort til en HandyGate. Rullestolslusen gir adgang til et inngjerdet område med dyr | Poda Gjerder

Enkel adgang for alle

HandyGatens store fordel er at rullestolbrukere alltid betjener grinden forfra uten å måtte snu kroppen. Dette oppnås ved å rygge inn i slusen.

Grinden åpnes lett og holdes fast i den nye posisjon med en skåte som lukkeutstyr. Under gjennomkjøringen er det ikke nødvendig å holde fast i grinden, og brukeren har derfor begge hendene fri til å betjene rullestolen. Denne konstruksjonen er naturligvis også en fordel for brukere med gangstativ og andre bevegelseshemmede.

 


Gjerdesikkerhet i topp

Dyrene kan under ingen omstendigheter slippe ut gjennom HandyGaten. Grinden er hengslet så den sitter litt på skrå, og denne vinklingen gjør at grinden automatisk «lukker seg igjen». Derfor er det umulig å la grinden bli stående halvåpen – og uansett om den står i «posisjon 1» eller «posisjon 2» er HandyGaten alltid lukket for dyrene.

Tekniske spesifikasjoner

Fremstilt i ubehandlet eik, inklusiv selve grinden.

Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

En HandyGate rullestolsluse har blitt montert ved siden av en port inn til et inngjerdet naturområde | Poda Gjerder

 

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2022