Gjerder til zoologiske hager

Gjerder til dyrehagerGjerder til zoologiske hagerSkoggjerderViltgjerderHjortegjerder

 

 

 

Spar penger med skoggjerder

Harer og hjortevilt kan gjøre stor skade på juletrær og kulturarealer i skogen, og derfor kan et robust gjerde som effektivt holder dyrene på avstand spare deg for mange kostnader til utbedringer og tapt inntjening.

Profesjonell montering

Poda lagerfører og monterer et stort utvalg av gjerder til skog, vilt, hjortefarmer og zoologiske hager. Vi er landsdekkende med 14 sentre, hvorfra våre dyktige montører tilbyr rådgiving, montering og vedlikehold av alle typer gjerder til inngjerding av skog og vilt.

Dyrehager og ZOO

Poda har montert gjerder for dyreparker og zoologiske hager siden 1975. F.eks. har Poda levert og montert det elektriske gjerdet til elefanthuset i Københavns ZOO, bisongjerdet for Randers Regnskov og hjortegjerdet til Hindsgavl dyrehage ved Middelfart.

Fokus på sikkerhet

Opprinnelige dyr som villsvin og bison, som potensielt kan gjøre stor skade, settes i stigende grad ut i særlig utpekte områder. Utsetting av disse dyrene stiller særlige krav til gjerdene, og her er Poda den foretrukne leverandøren fordi vi har ekspertisen til å montere kraftige, effektive og sikre elektriske gjerder.

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2022