Super drikkekar

Til de harde belastningene

Poda drikkekar er spesielt konstruert til belastningene i marken. Drikkekarene er rotasjonsstøpte og er utstyrt med forsterkningsprofiler og en kraftig bøyd kant som gjør karene ekstra robuste og holdbare. Derfor tåler de større belastninger fra både dyr og maskiner.

Alle Poda drikkekar er dessuten utstyrt med bunnpropp som letter rengjøringen og håndteringen i dagligdagen.

Miljøvennlig

Materialet er en sterk og seig polyetylenplast (PE) som er motstandsdyktig overfor solens nedbrytende virkning. Polyetylen er dessuten miljøvennlig: Ved forbrenning utvikles bare vann og CO2.

Godkjent til næringsmiddelbruk

I motsetning til andre kar og baljer er Poda-drikkekarene godkjent til næringsmiddelbruk og inneholder ingen tungmetaller og stoffer som bl.a. mistenkes for å ha hormonforstyrrende virkninger.

Forberedt til skjult ventil

De grønne 2017 Super-drikkekarene fra Poda er kraftigere enn de svarte Standard-modellene og er forberedt til montering av en skjult flottørventil (ekstrautstyr). Den innebygde ventilen er fullstendig beskyttet mot skader og sikrer dermed en stabil og pålitelig vanntilførsel til dyrene.

Super-drikkekarene leveres i to størrelser på hhv. 600 og 1000 liter og leveres med hele 8 års garanti.Super-drikkekarene er forberedt til montering av en skjult flottørventil. Innbyggingen beskytter ventilen og sikrer en ekstra pålitelig vanntilførsel.