Neste trinn

Trinn 1:
Kontakt oss

Ring, skriv en e-post, send en faks. Vi er fleksible. Så kontakter vi deg, gir deg den nødvendige informasjonen og danner oss et inntrykk av deg. Selvfølgelig får du også et inntrykk av oss, og snart vil det vise seg om vi er som skapt for hverandre og gjensidig oppfyller hverandres forventninger.

Trinn 2:
Papir og penger

Hvis det viser seg at vi passer sammen og du bestemmer deg for å bli franchisepartner hos Poda, gjelder det å bane en vei. Det er jo ikke lett å starte et eget firma. Men fordi selvstendig hos oss ikke betyr alene, hjelper vi deg med foreberedelsene til samtalen med banken og hjelper deg med papirene.

Trinn 3:
Beliggenheten

Selvfølgelig har vi, sammen med deg, sett oss om etter egnede lokaler til firmaet ditt. Når alle de viktigste underskriftene er på plass og startgebyret er betalt, leier vi lokalene og setter dem i stand. Skulle du selv ha egnede lokaler, er det ikke noe problem.

Trinn 4:
På skolebenken

Nå skal du på skolebenken. Undervisningtimene heter bl.a. gjerdemontering, produktkjennskap, strømgjerde, salg, Poda-edb og næringsdrift. Så blir du nemlig løsningsekspert fra første dag. Men her sitter vi ikke på baken og glor på en tavle. Det meste læres i praksis. Det første utdanningsforløpet tar ca. 4 uker.

Trinn 5:
Endelig starter vi!

Sammen med markedsføringsavdelingen planlegges den store åpningen. Massevis av Poda-kataloger blir sendt til potensielle kunder i ditt område. Og for deg begynner det harde arbeidet: Potensielle kunder skal besøkes og overbevises, og du skal finne hjelpere til gjerdemontering sånn at du straks etter åpningen kan begynne med arbeid og inntekter. Podas hovedkontor vil støtte og hjelpe deg på alle disse trinnene - og også fremover. For hos Poda er du selvstendig, men ikke alene.