Derby lektegjerde


Hvitt og elegant - uten vedlikehold

Ønsker du et klassisk, hvitt hestegjerde til ridebane eller innhengning, er Derby gjerdet den riktige løsningen. Dette eksklusive gjerdet er utført i gjennomfarvet, hvitt kunststoffmateriale, så du unngår konstant vedlikehold med maling.

Derby gjerdets høyde og antall lekter kan tilpasses til nettopp ditt behov. Populære standardhøyder er 120 cm med 2 lekter og 150 cm med 3 lekter. Stolpeavstanden er i alle tilfeller 2 meter.

 


Kvalitet og sikkerhet i toppklasse

Derby gjerdet er et hestegjerde i toppklasse. Utover det eksklusive utseende, sikrer en grundig montasje et virkelig stabilt gjerde, som holder i mange år fremover.

Derby-stolpene er konstruert med et gjennomgående kammer, som fylles med armert betong. Alternativt monteres stolpene utenpå nedsatte Poda-stolper i trykkimpregnert, norsk furu. Derby-lektene er som stolpene utført i en kraftig godstykkelse, så gjerdet er i stand til å bære vekten av en voksen person som sitter på lektene. Dette gjerde er kjent for å ”holde formen” perfekt. Dessuten kjennetegnes Derby gjerde på en glatt overflate og avrundede kanter overalt - det gir sikkerhet for både dyr og mennesker.

Derby gjerdet fremstiller vi spesielt til deg - derfor må du påregne leveringstid. Forhør deg om mulighetene og få ditt Derby gjerde levert og oppsatt av ditt lokale Poda-senter.

 


HVIT ELEGANSE vedlikeholdsfritt i kunststoff

Dette eksklusive gjerdet er fremstilt av UV-stabilisert og gjennomfarget ren ny PVCu, så du unngår vedlikeholdelse.

 

Derby leveres som standard med 2 lekter i 120 cm høyde og 3 lekter i 140 cm høyde. Andre løsninger kan tilbys.

 

Derby-gjerdet er vårt hestegjerde i toppklasse. Ut over det eksklusive utseendet, sikrer en grundig montering et virkelig stabilt gjerde som holder i mange år fremover.

 

Derby-stolpene er konstruert med et gjennomgående kammer som fylles med armert betong. Alternativt monteres stolpene utenpå nedrammede Poda-stolper i trykkimpregnert, norsk skogfuru.

 

Derby-stolper og -lekter er utført med 3 mm godstykkelse, så gjerdet kan bære vekten av en voksen person som sitter på lektene.

 

Dette gjerdet er kjent for å «holde formen» perfekt og er omfattet av 15 års garanti.

 

“Vi fikk montert vårt hvite Poda Derby-gjerde her på stutteriet for over 20 år siden, og ridebanen har vært flittig brukt siden. Gjerdet står stadig flott, og vedlikeholdelsen har vært minimal – det var helt klart det rette valget til et klassisk, hvitt hestegjerde.” Kristine Munch Sinding.Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2020