Derby lektegjerde

Hvitt og elegant - uten vedlikehold

Ønsker du et klassisk, hvitt hestegjerde til ridebane eller innhengning, er Derby gjerdet den riktige løsningen. Dette eksklusive gjerdet er utført i gjennomfarvet, hvitt kunststoffmateriale, så du unngår konstant vedlikehold med maling.

Derby gjerdets høyde og antall lekter kan tilpasses til nettopp ditt behov. Populære standardhøyder er 120 cm med 2 lekter og 150 cm med 3 lekter. Stolpeavstanden er i alle tilfeller 2 meter.

Kvalitet og sikkerhet i toppklasse

Derby gjerdet er et hestegjerde i toppklasse. Utover det eksklusive utseende, sikrer en grundig montasje et virkelig stabilt gjerde, som holder i mange år fremover.

Derby-stolpene er konstruert med et gjennomgående kammer, som fylles med armert betong. Alternativt monteres stolpene utenpå nedsatte Poda-stolper i trykkimpregnert, norsk furu. Derby-lektene er som stolpene utført i en kraftig godstykkelse, så gjerdet er i stand til å bære vekten av en voksen person som sitter på lektene. Dette gjerde er kjent for å ”holde formen” perfekt. Dessuten kjennetegnes Derby gjerde på en glatt overflate og avrundede kanter overalt - det gir sikkerhet for både dyr og mennesker.

Derby gjerdet fremstiller vi spesielt til deg - derfor må du påregne leveringstid. Forhør deg om mulighetene og få ditt Derby gjerde levert og oppsatt av ditt lokale Poda-senter.