Dallas - Hvitt og vedlikeholdsfritt hestegjerde


Hvitt og elegant 

Vil du ha et klassisk, hvitt hestegjerde til ridebanen eller inngjerdingen din, så er Dallas-gjerdet det helt rette valget. Dette eksklusive lektegjerdet er utført i gjennomfarget, hvitt kunststoffmateriale så du helt unngår vedlikeholdelse med maling. En fremragende og konkurransedyktig gjerdeløsning. 


Dallas-gjerdet er kjent for å holde både form og farge. Lektene kommer ikke til å «henge», og plastmaterialet er UV-stabilt slik at det holder seg hvitt. Det er 10 års garanti på Dallas.

En pige står bag et hvidt lægtehegn sammen med hendes hest. Pigen står ansigt til ansigt med hesten, mens hun aer den | Poda Hegn

 


Tre heste går sikkert i hver deres hestefold på en rideskole. Hestefoldene består af et hvidt lægtehegn i plastik | Poda Hegn

Kvalitet og sikkerhet i toppklasse 

Dallas-gjerdet er et hestegjerde i toppklasse. I tillegg til det eksklusive utseendet, sikrer en grundig montering et virkelig stabilt gjerde som holder i mange år fremover. 


Dallas er et nytt design med flotte, kraftige lekter som er innfelt midt i stolpene. Det gir et elegant utseende som er helt likt fra begge sider. Gjerdestolpene er i full lengde og monteres solid i jorden.  

 

Gjerdet er sterkt og formstabilt, og en annen viktig egenskap er at det er fleksibelt og ettergivende hvis f.eks. en hest springer inn i det ved et uhell. Sammen med gjerdets glatte overflater øker det sikkerheten for både dyr og mennesker. 
  

 


Gjerder og grinder etter ønske 

Dallas-gjerdets høyde og antallet lekter kan tilpasses til ditt behov. Som standard leveres gjerdet med 2 lekter med 32 cm mellom lektene og med 3 lekter med 27 cm mellom lektene. Gjerdehøyden er typisk 120 cm for et 2-lekters gjerde og 140 cm for et gjerde med 3 lekter. Stolpeavstanden er uansett 2,5 meter. 


Som tilbehør fås både enkelt- og dobbeltgrinder. Avstanden mellom de vannrette lektene i grindene matcher det valgte gjerdet slik at inngjerdingen din får et perfekt, harmonisk utseende. For å sikre en feilfri finish uten riper fra lagerhåndtering m.m., fremstilles og pakkes stolper, lekter og grinder spesielt til deg. Derfor må du påregne leveringstid.

 

Kontakt dit nærmeste Poda senter, og få en uforpliktende prat om mulighetene. 

 

Tre rideskoleelever til hest, fører deres heste rundt langs en ridebanes hvide lægtehegn | Poda Hegn

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023