Country Ranger

En stilfull klassiker

Country Ranger er våres mest eksklusive grindserie, kjennetegnet ved det klassiske ”horn”. Den holder den lange gjennomgående skråavstiveren i porten. Denne klassiske konstruksjonen er et dekorativt designelement som gir grinden ekstra høy stabilitet.

Country Ranger er det perfekte valg til den eksklusive landeiendommen, eller som en flott grind i et eksklusivt lektegjerde. Til disse grindene finnes et matchende suppleringsgjerde med 5 lekter som kan monteres på sidene, så du får et harmonisk inngangsparti.

Hardtre eller trykkimpregnert furu

Country Ranger grindene har en høyde på 112 cm og fås i hardttre i lengdene 180, 240 og 360 cm samt i trykkimpregnert utførelse i lengdene 120, 180, 240, 300 og 360 cm.

Grindene kan du etter smak få montert på stolper av granitt, firkantede bærestolper med pyramidetopp, FSC®-sertifisert hardtre eller på trykkimpregnerte stolper. Til grindene fås komplette beslagspakker med alle nødvendige stapler, hengsler og lukkemekanisme mm. til både små, enkle og store dobbelgrinder. Grindene i Country Ranger serien er velegnet til montering av portautomatikk.