Country House

Stilrent design

Country House grindserien er utført i samme høye, håndtverksmessige kvalitet som Country Ranger grindene, men uten Ranger-seriens ”horn” og den lange skråavstiver. Det flotte, stilrene design passer inn i ethvert landskap og er prikken over i’en til den flotte eiendom.

Country House er fremragende som portåpninger - og passer særlig godt i et flott lektegjerde. Til grindene finnes dessuten et matchende suppleringsgjerde med 5 lekter, som kan monteres ved siden av grinden for et harmonisk og helstøpt inngangsparti.

Hardtre eller trykkimpregneret furu

Country House grindene har en høyde på 112 cm og fås i enten hardtre eller i trykkimpregnert utførelse i lengdene 120, 180, 240, 300 og 360 cm. Hardtregrindene har en flott finish med få og små kvister. Trykkimpregnert furu er litt mere rustikk, men er en sterk og værbestandig løsning - og særlig velegnet, hvis grindene skal males.

Grindene kan du etter smak få montert på stolper av granitt, firkantede bærestolper med pyramidetopp, FSC®-sertifisert hardtre eller på trykkimpregnerte stolper. Til grindene fås komplette beslagspakker med alle nødvendige stapler, hengsler og lukkemekanisme mm. til både små, enkle og store dobbelgrinder. Grindene i Country House serien er velegnet til montering av portautomatikk.