Country Garden - robust og dekorativ


Gjerde i særklasse

Country Garden forener holdbarhet, design og trygghet.

Gjerdemodulene fremstilles av usøkt rødgran fra Karpaterne og er hele 5 cm tykke. Resultatet er et flott og robust gjerde, som er likt på begge sider

Country Garden gjerde har massivt fyll nede, noe som gjør det velegnet til hund. Den øverste tredjedel har lysåpene sprinkler, noe som gir gjerdet et vakkert, lett og imøtekommende utseende. Trykkimpregneringen gir god beskyttelse mot råte, sopp og misfarging. Ønsker du en annen farge kan modulene etterbehandles når impregneringen er tørket etter et års tid.

Et hvitt stakitt i tre står i skillet mellom en hage og en strand | Poda Gjerder

 


Et robust Country Garden-stakitt og en treport avgrenser en gårdhage på et sykehjem | Poda Gjerder

Profesjonell kvalitet

Country Garden monteres med Podas kraftige vinkelbeslag, som sikrer en solid og presis montering, selv om treet ”arbeider”.

Country Garden tilbys som et gjerdesystem med tilhørende stolper, gangport og dobbelport i matchene design. Dette gir muligheten for å etablere et komplett og harmonisk gjerde til din hage.

Standard og spesialmål

 

Som standard lagerføres Country Garden stakit med 180 cm bredde og 122 cm højde. Vi tilbyder endvidere løsninger på specialmål, hvis du kan acceptere en leveringstid på 6 – 8 uger.

 


ROBUST OG DEKORATIVT - gjerde, grind og port

Country Garden kjenner du igjen på den robuste kvaliteten og det flotte designet med massivt fyll nederst og dekorative, lysåpne sprinkler øverst. Country Garden fås både som grind, port og stakitt.

 

Med en høyde på 122/112 cm og en bredde på 100 cm er Country Garden-grinden ideell til hager - og spesielt godt egnet hvis man har hund. Porten vil med sin bredde på 300 cm passe bra i de fleste innkjørsler.

 

Grind og port er forberedt til den tilhørende innebygde låsen i rustfritt stål som kan tilpasses til de fleste typer nøkler. Porten fås dessuten i en utgave til automatikk.

 

Country Garden er et komplett gjerdesystem med tilhørende gjerdestolper, bærestolper og særdeles kraftige beslag, levert i en samlet pakke med alt du trenger.

 

Country Garden leveres trykkimpregnert og kan om ønskelig overmales.Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

Et hvitt Country Garden-stakitt omkranser en hvit trevillas forhage | Poda Gjerder

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023