Country Garden

Gjerde i særklasse

Country Garden forener holdbarhet, design og trygghet.

Gjerdemodulene fremstilles av usøkt rødgran fra Karpaterne og er hele 5 cm tykke. Resultatet er et flott og robust gjerde, som er likt på begge sider

Country Garden gjerde har massivt fyll nede, noe som gjør det velegnet til hund. Den øverste tredjedel har lysåpene sprinkler, noe som gir gjerdet et vakkert, lett og imøtekommende utseende. Trykkimpregneringen gir god beskyttelse mot råte, sopp og misfarging. Ønsker du en annen farge kan modulene etterbehandles når impregneringen er tørket etter et års tid.

Profesjonell kvalitet

Country Garden monteres med Podas kraftige vinkelbeslag, som sikrer en solid og presis montering, selv om treet ”arbeider”.

Country Garden tilbys som et gjerdesystem med tilhørende stolper, gangport og dobbelport i matchene design. Dette gir muligheten for å etablere et komplett og harmonisk gjerde til din hage.

Standard og spesialmål

Som standard lagerføres Country Garden stakit med 180 cm bredde og 122 cm højde. Vi tilbyder endvidere løsninger på specialmål, hvis du kan acceptere en leveringstid på 6 – 8 uger.