Country Garden

Stakit i særklasse

Country Garden forener holdbarhed, design og tryghed.

Country Garden forener holdbarhet og design med trygghet og komfort.

Grindene fremstilles av utsøkt rødgran fra Karpatene og er hele 7 cm tykke. I tillegg utstyrer vi grindene med gedigne nøkkellåser i rustfritt stål som kan tilpasses til akkurat din nøkkel. Resultatet er en flott og robust tregrind som lett kan låses fra begge sider.

Country Garden grinder har massivt fyll nederst, noe som gjør dem velegnet til inngjerding av hunder. Den øverste tredjedelen er utstyrt med lysåpne sprinkler, noe som gir grindene et vakkert, lett og imøtekommende utseende. Trykkimpregneringen gir god beskyttelse mot råte, mugg og misfarging, og hvis du ønsker en annen farge, kan grindene etterbehandles når impregneringen er herdet etter et års tid.

Profesjonell kvalitet

Country Garden monteres med Podas spesialutviklede hengsler som kan justeres i tre plan. Dette sikrer at gjerdene alltid kan justeres så de fungerer korrekt selv om treet ”arbeider”. Denne unike og profesjonelle egenskapen får du kun hos Poda.

Country Garden tilbys som en komplett løsning med tilhørende stolper, beslag og lås. Til Country Garden hører dessuten et vakkert gjerde i matchende design, noe som gir deg muligheten for å etablere en vakker og harmonisk inngjerding til eiendommen din.

Montering

Hvis du ønsker montering av tregrindene dine, så står Poda klar med landsdekkende service, profesjonelle maskiner og erfarne montører. Dessuten tilbyr vi rådgivning og prosjektering så du kommer godt i gang med planleggingen av din nye port eller grind. Hos Poda har vi mer enn 40 års erfaring, og derfor kan du trygt overlate monteringen av tregrindene dine til oss.

Standard og spesialmål

Som standard lagerføres Country Garden i en ganggrind med 100 cm bredde og en port (dobbelgrind) med 300 cm bredde. Høyden er 122 cm. Vi tilbyr dessuten løsninger på spesialmål hvis du kan akseptere en leveringstid på 6 – 8 uker.