Country Farmer

Flott og klassisk tregrind

Country Farmer er den klassiske ”beiteport” med 4 tverrgående lekter, til en fornuftig pris. I forhold til Country House grindserien er høyden lavere (90cm) og disse grindene er derfor ideelle til gjerder med moderat høyde, når ekstra frihøyde under grinden er påkrevd og til inngangspartier, hvor grindene ikke må fremstå dominerende.

Country Farmer kan anvendes til mange formål, både som enkelt- og dobbeltgrind. Høyden er 91 cm og grindene fås i lengdene 100, 120, 180, 240, 300 og 360 cm.

Gedigen, trykkimpregnert utførelse

Country Farmer er gedigent utført i trykkimpregnert gran fra Karpaterne, som gir deg en sterk og værbestandig grind. Disse grindene er også velegnede hvis du ønsker å male. Det kan naturlig forekomme mindre splinter og kvister i det rustikke grantre.

Grindene kan du etter smak få montert på stolper av granitt, firkantede bærestolper med pyramidetopp, FSC®-sertifisert hardtre eller på trykkimpregnerte stolper. Til grindene fås komplette beslagspakker med alle nødvendige stapler, hengsler og lukkemekanisme mm. til både små, enkle og store dobbelgrinder.