Country Farmer - økonomisk åkergrind


Flott og klassisk tregrind

Country Farmer er den klassiske ”beiteport” med 4 tverrgående lekter, til en fornuftig pris. I forhold til Country House grindserien er høyden lavere (92 cm) og disse grindene er derfor ideelle til gjerder med moderat høyde, når ekstra frihøyde under grinden er påkrevd og til inngangspartier, hvor grindene ikke må fremstå dominerende.

Country Farmer kan anvendes til mange formål, både som enkelt- og dobbeltgrind. Høyden er 92 cm og grindene fås i lengdene 100, 120, 180, 240, 300 og 360 cm.

 


Gedigen, trykkimpregnert utførelse

Country Farmer er gedigent utført i trykkimpregnert gran fra Karpaterne, som gir deg en sterk og værbestandig grind. Disse grindene er også velegnede hvis du ønsker å male. Det kan naturlig forekomme mindre splinter og kvister i det rustikke grantre.

Grindene kan du etter smak få montert på stolper av granitt, firkantede bærestolper med pyramidetopp, FSC®-sertifisert hardtre eller på trykkimpregnerte stolper. Til grindene fås komplette beslagspakker med alle nødvendige stapler, hengsler og lukkemekanisme mm. til både små, enkle og store dobbelgrinder.

 


Praktisk og økonomisk

Country Farmer er den klassiske ”beitegrinden” til en fornuftig pris, fremstilt i trykkimpregnert gran i stedet for furu og konstruert med fire tverrgående lekter i litt mindre dimensjoner. Country Farmer-grindene er samlet med varmgalvaniserte breddebolter og leveres høvlet, upusset og uten fasede kanter. Det kan forekomme naturlige knaster, splinter og sprekker i denne kvaliteten.

 

Høyden på 92 cm gjør Farmer-grindene velegnet til lavere gjerder og når det er behov for ekstra frihøyde under grinden. Country Farmer er dessuten populær som grind i hagen og til andre diskrete inngangspartier (dog ikke egnet til automatikk - se i stedet Country House-grindserien).

Tilbehør til alle behov

Som bærestolper til Country Farmer-grindene anbefaler vi runde, trykkimpregnerte Poda gjerdestolper med en diameter på 14 cm. Skal det være ekstra flott, kan du velge våre firkantede bærestolper med pyramideformet topp.

 

Til grindene fås komplette beslagpakker.Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023