Robust og allsidig grind


Country Estate er løsningen når du ønsker en flott tregrind som passer til nettgjerdet ditt.

Grindene er konstruert med henblikk på ettermontering av nett. Dermed oppnår du en gjennomført og tettsluttende løsning som holder små så vel som store dyr inne (eller ute).

De 110 cm høye grindene passer f.eks. til montering av 90 cm Poda Multinet®. Frihøyden er bare 3 cm, noe som gir mulighet for at grinden kan bli tettsluttet mot underlaget. Skal grinden bli tettsluttet i sidene, bør den monteres på bærestolpenes bak- eller forside i stedet for mellom bærestolpene.

En Country Estate dobbelgrind tillater enkel adgang til en inngjerdet lekeplass. Dobbelgrinden består av en liten og en stor tregrind | Poda Gjerder

 


Ei jente er i gang med å åpne låsen på en tregrind | Poda Gjerder

Country Estate-grindene fremstilles av grantre uten marg fra Karpatene. Tre uten marg minsker vridning og øker holdbarheten. Lektene er behagelig avrundet og høvlet, så grinden er plan på begge sider. Etter fremstilling blir hele grinden trykkimpregnert.

Country Estate fås i fire størrelser og kan monteres som enkelt- eller dobbeltgrinder. Grinden er hele 7 cm tykk og monteres med Poda-beslag samt lukkemekanisme etter ønske.

 


Gedigen og allsidig grind til nettgjerde

Tekniske spesifikasjoner

Fremstilt i trykkimpregnert grantre uten marg. Ramme og krysslekter er utført i dimensjonen 70 mm x 85/95 mm.

Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

En liten tregrind gir adgang til et mindre, inngjerdet gressareal | Poda Gjerder

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023