Colorado hestegjerde


SOLID OG RAFFINERT

Colorado er et raffinert lektegjerde i impregnert furu der lektene er innfelt i stolpene. Dermed er gjerdet like flott fra begge sider, og designet er også en sikkerhetsmessig fordel da det ikke er noen utstikkende stolper.

 

Colorado-lektene er fremstilt i dimensjonen 5 x 10 cm og er avrundet i toppen og bunnen. Flotte å se på – behagelige og sikre å ta på.

 

De runde stolpene har en diameter på 12 cm og er utstyrt med nøyaktige utfresinger til lektene. Poda gir 20 års garanti på stolpene som er impregnert i NTR klasse A.

En pige står bag et hvidt lægtehegn sammen med hendes hest. Pigen står ansigt til ansigt med hesten, mens hun aer den | Poda Hegn

 


Tre heste går sikkert i hver deres hestefold på en rideskole. Hestefoldene består af et hvidt lægtehegn i plastik | Poda Hegn

Brun- eller grønnimpregnert

Colorado-gjerdet kan både leveres i den kjente grønnlige impregneringsfargen og, som noe nytt, brunimpregnert mot et mindre tillegg.


Bemerk at det er snakk om en innfarget impregnering. Gjerdet vil etter hvert få en naturlig, grå patinering, akkurat som alt ubehandlet, utendørs tre.
I stedet kan man velge å vedlikeholde gjerdet med f.eks. trebeskyttelse. 


Kontakt ditt Poda-senter for profesjonell rådgivning og montering.

 

 

 


 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2022