Broer og trapper i naturen


Lett offentlig adgang til naturen

I mange naturområder er det ønskelig at besøkende skal kunne passere vannløp, myrområder og bratte skrenter slik at naturen blir tilgjengelig for alle.

Her kan vi stå for fremstilling og etablering av småbroer, overganger og trapper – alle i et enkelt, praktisk og rustikt design som passer perfekt inn i naturen.

En kvinne krysser et myrlendt våtområde på en opphøyd gangbro i tre | Poda Gjerder

 


En grind fører gående sikkert inn i en innhegning med kyr. På den andre siden av gjerdet fører en trapp opp til en bakketopp | Poda Gjerder

Holdbare naturmaterialer

Broer og trapper kan fremstilles i forskjellige tresorter, men oftest bruker vi ubehandlet robinia, som utmerker seg ved å ha en lang levetid. Treet er minimalt forarbeidet og er helt ubehandlet. Treet kan derfor i siste ende problemfritt gjenbrukes eller inngå i naturens eget kretsløp. Robinia er også materialet i vår FSC®-sertifiserte Poda Økopæl®.

Broer og trapper designer og fremstiller vi individuelt, da to prosjekter sjelden er like. Kontakt ditt lokale Poda-senter for den perfekte, naturlige løsningen til akkurat ditt naturprosjekt.

 


 

Tekniske spesifikasjoner

Disse produktene fremstilles etter ønske og tilpasses de aktuelle forholdene.

Kontakt ditt nærmeste Poda-senter her for en uformell prat om mulighetene dine eller last ned produktarket nederst på siden.

En gangbro i tre henger over en bekk i et åpent naturområde og sørger for at gående kan komme tørrskodd over | Poda Gjerder

 


 

 

Download produktblad

 

 

Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter


 

© Poda A/S 2023