Soldrevet markpumpe

Podas soldrevne markpumpe gir deg opptil 1 000 liter vann per dag - nok til å forsyne 10 melkekyr, 20 store hester, 20 kjøttfe eller 100 sauer.

Ditt eget vannverk!

Den soldrevne markpumpa er ideell som vannforsyning til mindre husdyrhold i områder hvor det ikke er tilgang til vannverksvann eller 230 V

Den soldrevede markpumpa yter opptil 1000 liter i døgnet, og med den mengden kan du f.eks. forsyne 10 melkekyr, 20 store hester, 20 storfe eller 100 sauer med nok vann i sommerhalvåret.

Alle markpumpas deler er plassert i et galvanisert, låsbart stålskap på et stativ, noe som gir beskyttelse mot barske værforhold samt skader fra dyr.

Virkemåte

Den soldrevne markpumpen består i hovedsak av et solcellepanel, et oppladbart batteri og en energieffektiv pumpe. Systemet kan dessuten utvides med en liten vindmølle (ekstrautstyr) som supplerer solcellepanelet fremragende.

Pumpen henter vannet - som regel fra egen brønn, innsjø eller bekk - og leverer det under trykk til forbruksstedet. Når vannet er satt under trykk, kan du styre det, dvs. flytte, dosere og ev. lagre vannet. Slik kan du bestemme drikkestedet og dermed unngå at skrentene blir tråkket ned og ødelagt. Systemet kan også forsyne flere drikkekar samtidig - en stor fordel ved oppdelte beiter og stripebeiter.

Levering etter behov

Med den soldrevne markpumpa følger en avansert ventil til montering under vannoverflaten i drikketrauet. Ventilen er utstyrt med en flottør som åpner ventilen når dyrene drikker av karet. Når ventilen åpner, starter pumpa. Når karet er fylt, lukker flottøren ventilen og pumpa slokkes.

Fordelene ved en undervannsventil er at dyrene ikke plages av uro på vannspeilet og at ventilen er beskyttet mot skader fra dyrene.

Installasjon og vedlikehold

Den soldrevne markpumpa er lett å installere med noen få vanlige verktøy. Vedlikehold av pumpa er likedan lett å gjennomføre.

La Poda ta seg av gjerdeprosjektene dine 

Poda-sentrene har en spesialisert maskinpark og velutdannede fagfolk til rådighet. Som en del av Poda-konsernet har hvert enkelt Poda-senter også betydelig felles erfaring og ressurser - også når det gjelder store prosjekter. 

Kort sagt, å samarbeide med ditt lokale Poda-senter er din garanti for et vellykket gjerdeprosjekt - gang på gang! 

Priseksempler

Soldrevet markpumpe
Komplett system (unntatt drikkekar) med stativ med sikringsboks, solcellepanel med regulator, batteri, pumpe, filter og 8+30 meter slanger.
Artikkelnummer: 7100
Ex. mva.

NOK 15.496,-

Inkl. mva.

NOK 19.370,-

Vi tar forbehold om skrivefeil, utsolgte produkter og eksterne pris- og avgiftsendringer. 

Tekniske spesifikasjoner

Produktblad

La oss montere gjerdet ditt 

Vi har montert gjerder siden 1975. Derfor tør vi love en effektiv og profesjonell montering av gjerdet ditt.  

Les mer om montering 

Få et tilbud

La Poda ta seg av ditt gjerdeprosjekt. Ditt lokale Poda-senter gir deg gjerne et tilbud på ditt neste gjerdeprosjekt. 

Få inspirasjon til gjerdet ditt 

Last ned katalogen vår, full av inspirasjon til ditt nye gjerde. 

Har du et spørsmål?  

La oss begynne med å finne ditt lokale Poda-senter. Der sitter de klare med svar og ekspertråd. 

Finn Poda-senteret ditt 

Ditt lokale Poda-senter står klar med svar og ekspertrådgivning 

Hvorfor velge Poda?

Flere tiår med erfaring

Nøkkelferdige løsninger

Vi tar vare på miljøet

Garanti for kvalitet